Despre Terapia Vampir sunt păreri nenumărate, atât în România, cât și peste granițe.

Unele păreri sunt excelente, altele rezervate. Atât din experiența tratării a sute de paciente și parcurgând online sute de păreri despre Terapia Vampir, iată informația cheie care să te ajute să iei decizii informate pe viitor.

Terapia Vampir, cunoscută ca și PRP este efectuată diferit în diferite clinici. În majoritatea, PRP este un tratament individual, uneori dureros.

În câteva clinici din țară, terapia Vampir se face în combinație cu Dermapen, adică 2 în 1. Abia când este făcută împreună cu mezoterapia cu Dermapen 4, rezultatele obținute sunt spectaculoase, iar procedura provoacă doar un mic disconfort, nu o experiență dureroasă, cum a fost cazul celebru a lui Kim Kardashian nu mai mulți ani în urmă.

În clinica Medlink facem exclusiv terapia Vampir în combinație cu Dermapen, adică 2 în 1, ambele la prețul uneia singure.

 

Terapia Vampir - păreri pozitive

Terapia Vampir – păreri pozitive

Despre Terapia Vampir sunt păreri multe și peste 90% sunt pozitive. Atât în România, cât și peste hotare.

Iată o selecție de păreri de la paciente din România, care au răspuns într-un un grup specializat de îngrijire estetică:

Cami M.C. a scris: „mie [terapia vampir] mi-a salvat fața. După o procedură de microneedleing cu radiofrecvență eșuată am rămas cu găuri și pete pigmentare. Am făcut 2 sau 3 ședințe de dermapen cu plasmă și mi s-a refăcut pielea în proporție de 80-90%. Recomand 100%.”

O altă membră a grupului de estetică medicală, spune: „e singura intervenție pe care o fac, îmi place mult. Cred că mi-a și folosit, nu mi se dă vârsta, păcălesc câțiva ani. Îmi pare rău că am început târziu, la 47 (acum 4 ani).”

Daniela Țigănuș, o altă membră a grupului scrie: „Se fac împreună! [terapia Vampir și Dermapen] E minunată procedura! Se fac 4 ședințe la un interval de 2 săptămâni. Naturalețea e păstrată!! Ceea ce este de preferat decât transformările grotești după care nu te mai recunoști…”

„Dacă tot vrei să faci ceva, încearcă Dermapen. Eu am făcut 3 ședințe și urmează să mai fac 2. Le-am făcut pentru cicatricile lăsate de acnee și pot spune că a fost cea mai bună decizie a mea.” a scris Nicoleta Tudorache.

O altă membră, Gabriela C. răspunde: „Eu făcut-o pentru față, gât și mâini și se cunoaște.”

O altă membră a grupului Operații estetice, Vlăduț Cristina scrie:
„- Terapia vampir am făcut eu, e șmecheră rău, se vede tenul așa frumos și luminos ♡♡ recomand. Îti pot trimite poze să vezi cât de vizibilă e schimbarea.”

„- Mulțumesc frumos! Te-a durut? Am înțeles că depinde de cine îți face. Pentru mine a fost groaznic.” intervine o altă membră cu păreri despre terapia vampir după ce a testat-o.

„- Mi-a dat cu cremă anestezică înainte, nu doare absolut deloc, nu m-a durut deloc sau poate diferă fiecare organism?” răspunde Vlăduț Cristina

„- Îmi trimiți și mie te rog să văd cum arată? Vreau să îmi fac și eu, dar nu am curaj.”

„- De ce nu ai curaj? Nu doare absolut deloc.”

O altă membră scrie: „mama mea a făcut 3 sedințe. Nu scapi de riduri, dar se vede pielea mult mai frumoasă. Are 52 de ani și spunea că i se usucă pielea îngrozitor încât o mânca și se scărpina. După ședințe a scăpat de senzația de piele uscată.”

Terapia Vampir – păreri rezervate

„Pe mine nu m-a ajutat absolut deloc!” este una dintre puținele păreri negative despre terapia Vampir menționată de Alina Vasile la un lung șir de comentarii pozitive despre această terapie.

„Da, am făcut terapia Vampir combinată cu mezoterapie. Am făcut 3 ședințe timp de 3 luni. Am văzut rezultate la prima ședință, apoi următoarele așa și așa. Oricum se vede clar o îmbunătățire a tenului…nu dispar ridurile! Dar m-a durut îngrozitor injectarea …una peste alta, ultima dată când m-a înțepat în venă, mi-a spart-o de am stat o lună cu mâna neagră. Nu prea mi-a plăcut doctora care mi-a făcut. Aș vrea să mai încerc, că mi-a plăcut după cum arăta pielea, dar aș schimba medicul. De aceea nici nu am mai mers acolo.”

„La mine nu au fost efecte wow. Mai mult am simțit lipsa banilor.” scrie Mihaela F. la o postare din 5 iunie 2021 din același grup de discuții.

Terapia Vampir înainte și după – ce trebuie musai să știi

Atunci când terapia Vampir este combinată cu tratamentul cu Dermapen, rezultatele sunt cu atât mai spectaculoase. De aceea, și alegem să facem aceste două tratamente în combinație în clinica Medlink Craiova.

Dacă ești curioasă nu doar cum este Terapia Vampir înainte și după, ci și în timpul procedurii, poți vedea una dintre clientele Medlink în acest video:

Pacientă de ten acneic – înainte și după

Pacientă de ten acneic - înainte și după

Iată și ce păreri are această tânără care și-a împărtășit experiența legată în special de Dermapen:

„Am observat în ultima perioadă o mulțime de postări despre terapia Vampir. Nu pot să vă spun prea multe despre asta, dar pot să vă spun despre Dermapen (care are rezultate mult mai bune față de terapia Vampir sau cel puțin așa mi-au zis 2 medici). Am făcut 3 sedințe cu Dermapen 4 și mai am 2 de făcut. Prima ședință am făcut-o în ianuarie și următoarele 2 la câte o lună diferență. Vă las mai jos niște poze de azi, unele imediat după procedură, și altele din urmă cu 3 ani, când am avut o acnee care s-a transformat în una foarte urată (îmi pare rău că nu am poze și din această perioadă).

Concluzia o trageți singure. Pot doar să spun că diferența de textură s-a observat dupa minimum o lună și că, fără o rutină corectă nu aș fi reușit să aduc pielea în acest stadiu. Nu contează clinica unde faceți, atâta timp cât medicul stă cu aparatul pe față minimum 10 minute și vă spune clar că protecția solară cu SPF e obligatorie și în casă. Alt aspect important: alegeți să mergeți la un medic, pentru că ei sunt singurii care au dreptul de a folosi acele la adâncime mai mare.”

Rezultate Dermapen 4 / Terapia Vampir înainte și după (făcută în combinație cu Dermapen)

Pacientă tratată anterior incorect cu microneedling – înainte și după

Pacientă tratată anterior incorect cu microneedling - înainte și după

Paciente cu pete pigmentare – înainte și după

Paciente cu pete pigmentare - înainte și după Paciente cu pete pigmentare - înainte și după

Studiile arată că despre terapia Vampir știința are păreri exprimate cu studii și măsurători: microneedlingul (Dermapen) și terapia Vampir (PRP) funcționează excelent pentru a regenera pielea și este potrivită în egală măsură pentru persoane tinere și mature, cu diverse provocări: pete solare, cicatrici postacneice, riduri fine și acnee.

Pentru ca efectul să fie maxim, medicii recomandă 2-4 ședințe, efectuate de obicei la distanță de o lună. Procedura se face aplicând în prealabil cremă anestezică, prin urmare nu doare, însă se simte un mic disconfort inerent.

În clinica Medlink facem exclusiv terapia Vampir în combinație cu Dermapen, adică 2 în 1, ambele la prețul uneia singure. Dacă vrei să știi mai multe despre procedură, poți să te programezi și să obții o evaluare gratuită din partea unuia dintre medicii noștri dermatologi.