fbpx

Mâini tinere cu procedura de rejuvenare mâini

May 16, 2021 | Dermatologie estetică

Aspectul îmbătrânit al mâinilor tale îți crează o nesiguranță? Acum poți obține mâini mai tinere cu procedura de rejuvenare mâini cu acid hialuronic.

Procedurile estetice au evoluat atât de mult în ultimii ani încât pot să te ajute să “dai timpul înapoi” pentru diverse zone ale corpului, inclusiv mâinile. Pielea de pe mâinile tale pot să arate semne de îmbătrânire la fel ca și pielea de pe fața ta.

Inelele, brățările și chiar și o manichiura proaspătă pot să fie ascunse de un aspect îmbătrânit al mâinilor. Acestea sunt acoperite de riduri și pete, iar pielea este mai aspră.

Cuprins: Pielea de pe mâini îți poate da de gol vârsta | Ce implică procedura de rejuvenare mâini? | Este procedura de rejuvenare mâini potrivită pentru tine?

Citește mai jos pentru a afla ce implică procedura de rejuvenare mâini, ce beneficii are aceasta și care sunt contraindicațiile unei astfel de proceduri.

Nu lăsa vârsta să ți se citească pe mâini

Pielea de pe mâini îți poate da de gol vârsta

Odată cu înaintarea în vărstă, pielea de pe mâini este una dintre primele zone ale corpului unde semnele de îmbătrânire încep să apară.

Trecerea timpului face ca pielea de pe mâini să devină mai subțire, mai uscată și mai predispusă la apariția ridurilor. Mai mult decât atât, pielea de pe mâini își pierde din volum din cauza pierderii grăsimii subcutanate din acea zonă. Ca urmare la toate aceste fenomene, pielea de pe mâini devine mai translucidă, făcând ca tendoanele și venele pe care le acoperă să devină mai vizibile.

Pielea de pe mâini este în mod natural mai subțire decât în alte zone ale corpului. Însă, odată cu trecerea timpului ea devine și mai subțire și mai dură ca urmare a expunerii la soare și a intrării în contact cu diverse substanțe.

Din fericire, un tratament de rejuvenare mâini te poate ajuta să ai o piele fină, cu un aspect tânăr și sănătos și îți poate ascunde venele proeminente și inestetice.

Ce implică procedura de rejuvenare mâini?

Pielea tânără are volum, elasticitate și rezistență cu ajutorul colagenului produs în mod natural de corpul tău. Însă, odată cu înaintarea în vârstă, atunci când producția de colagen scade, semnele de îmbătrânire devin evidente și pe mâinile tale, la fel cum este și în cazul feței.

Procedura de rejuvenare mâini implică folosirea de umpluturi dermice, cum este acidul hialuronic, pentru a reda volum pielii din acea zonă. Aceasta corectează ridurile apărute pe mâini și ajută pielea să își recapete elasticitatea.

Mai exact, procedura de rejuvenare mâini implică administrarea unor micro-injecții cu acid hialuronic în diverse puncte ale mâinilor tale. Acidul hialuronic va crește volumul pielii, lucru care ajută la ascunderea venelor și tendoanelor vizibile și inestetice. În plus, deoarece acidul hialuronic este o substanță produsă în mod natural în organismul uman, acesta are proprietatea de a hidrata pielea, făcând-o să pară mai tânără și să devină fină.

Beneficiile procedurii de rejuvenare mâini

De ce este procedura de rejuvenare mâini cu acid hialuronic mai bună decât orice alt tip de tratament? Deoarece aceasta are diverse beneficii pe care o să le observi imediat.

Probabil că deja ai încercat diverse creme sau seruri pentru a îmbunătății aspectul pielii de pe mâinile tale. Cu toate acestea, probabil că aceste tratamente au fost ineficiente, sau prea puțin eficiente, și doar ai cheltuit o mulțime de bani fără să vezi rezultatele dorite.

Dacă aceste scenariu îți sună cunoscut, procedura nechirurgicală cu acid hialuronic pentru întinerirea mâinilor este soluția ideală pentru tine. Ea vine cu beneficii precum:

  • Rezultatele sunt vizibile imediat.
  • Procedura nu durează mai mult de câteva minute.
  • Este o soluție nedureroasă.
  • Rezultatele procedurii de rejuvenare mâini pot dura până la 12 luni sau mai mult.
  • Vei scăpa de nesiguranța pe care o ai legată de semnele de îmbătrânire de pe mâinile tale.

Este procedura de rejuvenare mâini potrivită pentru tine?

Piele subțire pe mâini, semne de îmbătrânire, riduri, vene și tendoane vizibile? Dacă acestea îți sună cunoscut, procedura de rejuvenare mâini este soluția ideală să îți recapeți aspectul tânăr al mâinilor.

Cu toate acestea, există amunite contraindicații ale procedurii pentru pacienții care:

  • Sunt fumători și nu plănuiesc să renunțe la fumat în viitorul apropiat.
  • Persoanele alergice la anumite tipuri de umpluturi dermice.
  • Pacientele însărcinate și care alăptează.
  • Persoanele cu probleme de coagulare a sângelui.

Pentru a afla exact dacă ești o candidată ideală pentru procedura de rejuvenare mâini și care este tratamentul optim pentru tine, discută cu medicii esteticieni Medlink.

Alege din gama largă de tratamente la cea mai dorită Clinică Estetică din Craiova iar noi te ajutăm să corectezi și cea mai mică imperfecțiune.

4 + 13 =