fbpx

Întinerire mâini cu Juvederm

Mâinile noastre sunt mereu expuse, iar expunerea la soare le face să îmbătrânească mai repede. Injecțiile cu umplutură dermică Juvederm grăbesc procesul de întinerire mâini prin reumplerea volumului.

Disponibilitate

Luni – Vineri: 8:00 – 20:00

Weekend: 10:00 – 18:00

Contactează-ne

0770 982 559

Apelează-ne cu încredere. Suntem mereu alături de tine.

Vizitează-ne

Ne găseți în Craiova

Str. Adrian Păunescu, nr 20

De ce să alegi tratamentul pentru regenerarea mâinilor?

Corpurile noastre sunt la fel de susceptibile la semnele îmbătrânirii ca fețele noastre, totuși marea majoritate a timpului și a banilor sunt cheltuiți pentru abordarea problemelor faciale, cum ar fi ridurile, liniile, pielea lăsată și pigmentarea – acest lucru poate duce la un aspect ușor „ciudat” de o față tinerească, dar mâini îmbătrânite.

Mâinile noastre sunt mereu expuse. Deci, nu numai că sunt expuse mult la soare și iritanți care le fac să îmbătrânească mai repede, dar sunt expuse constant de fiecare dată când strângem mâna cuiva sau ne atingem fața. Mâinile tale pot să redea vârsta pe care o ai chiar și când fața poate ascunde acest lucru.

Apariția îmbătrânirii pe mâinile noastre este accelerată de venele și tendoanele proeminente. Majoritatea oamenilor presupun că nu se poate face nimic pentru îmbătrânirea mâinilor, dar opusul este cazul însă pur și simplu nu este cunoscut.

Analiza facială avansată

Cum funcționează?

TRATAMENT DE REJUVENARE A MÂINILOR CU UMPLUTURI DERMICE

Tratamentul cu cele mai dramatice efecte anti-îmbătrânire pentru mâini are la bază umplutura dermică Juvederm Volift. Umplutura este injectată sub suprafața pielii printr-un ac fin în spatele mâinilor. Partea din spate a mâinilor este imediat refăcută și are volumul completat, astfel încât venele, tendoanele, articulațiile nu mai sunt la fel de proeminente. Rezultatele durează până la 12 luni.

Juvederm Volift este un agent de umplere dermic cu acid hialuronic avansat, care se bazează pe o substanță naturală din piele care reține apa. În timp, acidul hialuronic din corpul nostru se epuizează odată cu înaintarea în vârstă, ceea ce poate face ca pielea să pară mai subțire și aici umpluturile dermice oferă beneficii prin înlocuirea volumului pierdut.

Tratamentul este rapid și extrem de eficient, beneficiile arătându-se imediat. Mai mult, nu există perioade de vindecare, astfel încât să poți reveni direct la muncă după procedura de întinerire mâini. Medicii esteticieni Medlink Estetix folosesc cele mai fine ace disponibile și o cremă anestezică este utilizată pentru a face tratamentul cât mai confortabil posibil.

Tratamente Preț (lei) Plata în rate
Întinerire mâini – 1 ML Acid Hialuronic 1000 2 luni (600 lei prima rată)
Tratamentul poate fi realizat și pentru față.

Pacienții ideali și contraindicații

Oricare dintre persoanele nefumătoare și sănătoase care ar dori ca mâinile lor să pară mai tinere ar putea fi candidați buni pentru întinerirea mâinilor. Este posibil ca aceștia să se confrunte cu probleme legate de mâini, cum ar fi:

  • Piele subțire pe mâini
  • Pete de pigmentare
  • Mâini încrețite
  • Mâini venoase

Cu toate acestea, întinerirea mâinilor nu îți este recomandată dacă te regăsești în următoarele categorii de oameni:

  • Oamenii care fumează și nu sunt dispuși să renunțe
  • Persoane cu obiective nerealiste despre rezultat
  • Cei cu alergii severe la umpluturile dermice (transferurile de grăsime pot fi o opțiune alternativă)
  • Oricine are antecedente de anafilaxie, o reacție alergică severă
  • Femeile însărcinate și care alăptează
  • Cei cu tulburări de sângerare
Întinerire mâini cu fillere Juvederm
Întinerire mâini cu fillere Juvederm

Tratament: Micro-injecții pentru hidratarea mâinilor și îmbunătățirea pielii din interior. Tratament efectuat de Clinica Medlink Estetix.

Important: experiența și rezultatele pacientului pot varia. Acestea sunt dependente de o serie de factori precum stilul de viață, vârsta și istoricul medical.

Tratament: Micro-injecții pentru hidratarea mâinilor și îmbunătățirea pielii din interior.

Important: experiența și rezultatele pacientului pot varia. Acestea sunt dependente de o serie de factori precum stilul de viață, vârsta și istoricul medical.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE ȘI RĂSPUNSURI

Ce este umplutura dermică și cum funcționează?

Umplutura cutanată este un gel fabricat din acid hialuronic – o substanță care apare în mod natural în piele. Pentru a rezolva ridurile supărătoare, este injectat sub suprafață pentru a înfunda țesutul din jur.

Ce zone pot trata umpluturile dermice?

Produsele de umplere cutanate sunt utilizate în diferite locuri ale feței, dar predominant în jumătatea inferioară a feței. Pe lângă buzele pline, umpluturile dermice corectează liniile și volumul pierdut în jurul frunții, obrajilor și buzei superioare. Sunt folosite și pentru a corecta liniile de la nas la gură, liniile de la gură la bărbie și liniile buzelor superioare. De asemenea, adaugă volum pielii subțiri sau creponate pe mâini și partea superioară a corpului.

Ce produs ar trebui să aleg?

Esteticienii Medlink Estetix cred tot mai mult în eficacitatea, longevitatea și confortul materialelor de umplere dermice Juvederm. Pentru un tratament de întinerire a mâinilor, vă recomandăm umplutura dermică Juvederm Volift, cu durată mai lungă, de până la 15 luni, în unele cazuri.

Când voi vedea efectele tratamentului de umplere dermică pentru întinerirea mâinilor mele?

Rezultatele sunt vizibile imediat. Nu uitați să acordați puțin timp pentru ca orice roșeață, umflături și vânătăi să dispară.

Am nevoie de o consultație inițială înainte de un tratament de umplere dermică?

Da, este important pentru medicii noștri să îți înțeleagă istoricul medical și, de asemenea, ceea ce dorești să obții din acest tratament.

Când rezultatele încep să dispară luni mai târziu, mâinile mele vor fi mai rele decât erau înainte?

Nu. Aspectul mâinilor tale va reveni la modul în care erau înainte de a fi supus procedurii de umplere dermică.

Experiență plăcută alături de voi, multe cuvinte de laudă! Personal atent la nevoile pacienților, răsfăț de nota 10, aparatură de ultimă generație și cunoștințe variate, profesionalism și multă implicare. Felicitări! Recomand cu încredere Medlink Center!

Mihaela Ostroveanu

Atmosferă destinsă și relaxată, personal foarte amabil și atent, iar aparatura în cadrul serviciilor de estetică de ultimă generație, am avut parte de îmbunătățiri vizibile încă de la prima ședință. Recomand cu drag.

Andreea Ciontu

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.