fbpx

Metode de mărire a buzelor recomandate de specialiști

Jun 26, 2020 | Dermatologie estetică

Buzele pline și frumos conturate ajută la simetria chipului tău, te fac să pari mai tânără. Aceste metode de mărire a buzelor sunt o alegere foarte populară în ziua de azi. Tinerele vor să întârzie procesul de îmbătrânire, sau să modifice un aspect legat de buzele lor pe care îl consideră a fi un defect: buze subțiri, o asimetrie sau o altă problemă de ordin estetic.

Un medic estetician bun va ști ce să îți recomande atunci când vei ajunge la cabinet. Va lua în considerare modificarea pe care vrei să o aduci și va face recomandarea potrivită ție. Pentru că trebuie avut în vedere acele metode de mărire a buzelor într-un mod natural, care să-ți îmbunătățească look-ul.

Augmentarea buzelor implică proceduri care adaugă sau restaurează volum buzelor, umplu acele goluri sau linii din jurul buzelor și le dau conturul perfect. Pentru a obține acest look, medicul estetician îți va recomanda metodele în funcție de stilul tău de viață, de ceea ce îți dorești și de aspectul chipului tău.

Metode de mărire a buzelor recomandate de specialiști:

Medicii esteticieni au diverse metode de mărire a buzelor, depinzând de pacienți. Însă majoritatea preferă să lucreze etapizat, să-și obișnuiască pacienții cu noua schimbare și cu tratamente temporare. Pentru ca apoi, unii pacienți să aleagă o mărire buze permanent.

Injecții cu țesut adipos

În situația aceasta, injectarea cu țesut adipos, sau gras, este una dintre metode de mărire a buzelor. Țesutul adipos este prelevat din altă parte a corpului și injectat în buze. Acest lucru implică o intervenție chirurgicală de liposucție, adesea în zona abdomenului. Procedura de injectare în buze a țesutului adipos se face prin incizii mici, fără a fi nevoie de o altă intervenție chirurgicală.

Evident că aceasta este una dintre acele metode de mărire a buzelor care necesită intervenția unui specialist. Nu se poate face într-o clinică de înfrumusețare, de exemplu. Țesutul adipos odată injectat în buze, le conferă acel aspect plin și conturat.

Beneficiile acestei metode de mărire a buzelor:

 • Țesutul adipos este acela prelevat din corpul tău, așadar nu va fi respins
 • Rezultatul de augmentare are o durată foarte mare
 • Nu vei avea reacții alergice

Ce trebuie să iei în considerare:

 • Este vorba de mărire buze permanent chirurgical, care implică și augmentarea buzelor
 • Fiind o intervenție chirurgicală, vorbim de doctori și anesteziști, deci o investiție mai mare
 • Timpul de recuperare va fi mai mare, depinde de locația unde se va face liposucția
 • Dacă rezultatele sunt nesatisfăcătoare, nu prea ai cum să mai modifici procedura de augmentare a buzelor. O mărire buze permanent cu țesut adipos nu se poate dizolva, așa cum se procedează cu acidul hialuronic

Implanturi în buze: una din cele mai bune metode de mărire a buzelor pe termen lung

Una dintre aceste metode de mărire a buzelor pe termen lung este cea a implanturilor. Este o soluție pe termen lung, care îți poate da volum și contur. Implanturile sunt din silicon special conceput pentru aceste intervenții, sau din substanțe biodegradabile.

Medicii esteticieni de regulă folosesc anestezia locală atunci când adaugă aceste implanturi buzelor. Se fac incizii la colțurile gurii și pe acolo sunt inserate implanturile.

Beneficiile acestei metode de mărire a buzelor:

 • Este o mărire buze permanent, sau cel puțin câțiva ani buni
 • Trebuie căutat un chirurg estetician foarte bun, care să știe cum să ascundă implanturile și să lucreze pentru ca tu să te bucuri de aspectul mult visat.
 • Majoritatea pacienților au nevoie de câteva zile de recuperare, fiind vorba de o intervenție chirurgicală

De luat în considerare:

 • Vei avea nevoie de un chirurg estetician foarte bun pentru o mărire buze permanent
 • Dacă nu îți place aspectul sau dacă te răzgândești ani mai târziu, vei avea nevoie de o altă intervenție chirurgicală pentru a-ți scoate implanturile
 • Implanturile nu au nici un alt efect sau beneficiu. Ele îți vor mări buzele și atât. Nu au puterea unui filler cu acid hialuronic care îți va ajuta ridurile să se estompeze
 • Fiind un procedeu de mărire buze permanent și chirurgical există riscul infecțiilor și al sângerării

Injecțiile cu filler dermal

Adică acele metode de mărire a buzelor cu acid hialuronic, produse precum Juvederm sau Teosyal Kiss sunt opțiuni populare care nu necesită intervenții chirurgicale. Au un preț acid buze foarte bun, deoarece îți oferă aspectul dorit, pe un termen mai scurt. Timp în care te poți răzgândi sau lua alte hotărâri potrivite ție.

Atunci când primești metode de mărire a buzelor și alegi acidul hialuronic, medicul estetician îți va administra injecțiile în funcție de aspectul pe care tu îl dorești. Orice modificare ulterioară se va putea face tot la fel de ușor. Pe lângă faptul că ai un preț acid buze foarte bun, rezultatul durează de la 6 luni până la un an. Iar de regulă pentru întreținerea acestei intervenții, vei primi reduceri.

Beneficiile acestei metode de mărire a buzelor:

 • Este o intervenție care durează puțin – maxim 15 – 30 de minute
 • Un specialist va ști exact cât să injecteze pentru ca tu să obții look-ul dorit
 • Perioada de recuperare este între 24 – 48 de ore
 • Vei observa rezultatele imediat după intervenție
 • Nu există efecte adverse, acidul hialuronic va umple ridurile din jurul buzelor și îți va menține aspectul tineresc

De luat în considerare:

 • Vei avea un preț acid buze în funcție de ceea ce îți dorești, fiind o intervenție pe care va trebui să o repeți măcar odată pe an
 • Ar fi bine să mergi la o clinică specializată
 • Dacă nu îți place cum arăți ai opțiunea de a lăsa corpul să absoarbă acidul hialuronic treptat, sau să-l dizolvi în cabinetul medicului specialist.

Cea mai importantă decizie este medicul specialist pe mâna căruia te vei lăsa pentru a obține o augmentare de buze. Indiferent de aceste metode de mărire a buzelor, este important să te informezi, să cauți recomandări și să vezi portofoliul medicilor pe care i-ai luat în considerare.

Inclusiv procedura de injectare cu acid hialuronic este una care necesită pregătire de specialitate, de a cunoaște fizionomia umană și detalii anatomice sau medicale care să ajute atât la un aspect cât mai natural, dar și la vindecarea ta mai ușoară.

La MedLink Center ai parte de o suită de medici, esteticieni sau generaliști care sunt alături de tine cu sfaturi și care te vor ajuta cu orice întrebare pe care o ai. Nu uita să întrebi de preț acid buze și de reduceri sau promoții pe care clinica noastră le are.

Te așteptăm oricând, cu drag!