fbpx

Cum să crești longevitatea tratamentului cu umplutură dermică

Apr 8, 2020 | Dermatologie estetică

După tratamentul la cu umplutură dermică (precum botox riduri), mulți pacienți ne întreabă cum cum pot să facă umpluturile dermice să dureze mai mult.

Există mai multe tehnici care pot crește longevitatea tratamentului tău, inclusiv minimizarea expunerii la radiațiile ultraviolete (UV), menținerea unui stil de viață sănătos și practicarea unei rutine diligente de îngrijire a pielii.

Tipuri de umpluturi dermice

Un tratament de umplutură dermică este de obicei utilizat pentru a inversa semnele comune ale îmbătrânirii, cum ar fi liniile și ridurile. Aceste tratamente pot adăuga, de asemenea, plinătate pielii tale pentru un aspect mai ruginiu, tineresc. La îngrijirea pielii, echipa noastră oferă o varietate de tratamente de umplere pentru față, inclusiv:

  • BELOTERO Balance® reduce liniile profunde, ridurile din jurul ochilor, nasului și gurii cu rezultate care pot dura până la șase luni.
  • JUVÉDERM® XC netezește liniile moderate până la severe și ridurile din jurul nasului și gurii. Rezultatele pot dura până la un an.
  • JUVÉDERM Voluma® XC ridică și obrazul contur până la doi ani.
  • JUVÉDERM Volbella® XC adaugă volum buzelor și reduce aspectul liniilor de buze verticale timp de peste un an.
  • JUVÉDERM Vollure® XC înmoaie liniile și ridurile faciale moderate până la severe până la 18 luni.

Tipul ales de umplutură, împreună cu viteza metabolismului, afectează în mare măsură rezultatul tratamentului de care ai parte. Doctorii Clinicii Medlink pot crea un plan de tratament personalizat care ține cont de acești factori pentru a extinde efectele umpluturii tale dermice.

De ce rezultatele sunt temporare?

Umpluturile dermice sunt create folosind enzime naturale, cum ar fi acidul hialuronic. Din acest motiv, acestea sunt metabolizate de corpul tău în timp. Viteza metabolismului tău va afecta foarte mult cât durează rezultatele tratamentului tău. În plus, umpluturile cosmetice tind să dureze mai mult în zonele cu mai puțină mișcare. Mișcarea frecventă poate determina materialul să se descompună mai repede și să diminueze longevitatea rezultatelor tale.

Cum se realizează o umplutură dermică cosmetică?

Pentru a îți menține rezultatele tratamentului, îți recomandăm să ai grijă de pielea ta și de sănătatea ta generală. Există mai multe tehnici pentru creșterea duratei de viață a materialelor de umplere dermice.

MINIMIZEAZĂ EXPUNEREA UV

Una dintre cele mai frecvente cauze ale afectării pielii este supraexpunerea la lumina UV. Protecția constantă împotriva razelor soarelui îți poate menține rezultatele după orice tratament de îngrijire a pielii. În timpul expunerii la soare, poartă protecție solară cu spectru larg cu SPF 45 sau mai mare pentru a îți proteja pielea de radiațiile UV directe.

ÎNTREȚINEAREA CONSISTENTĂ A PIELII

Păstrarea pielii sănătoase și hidratate te poate ajuta să îți mențineți rezultatele tratamentului. A bea multă apă îți poate menține pielea hidratată și îmbunătățește efectul umpluturilor de acid hialuronic. După tratament, îți putem recomanda produse de îngrijire a pielii care să completeze efectele tipului de umplutură ales.

EVITĂ STRESUL

Stresul poate accelera procesul de îmbătrânire și poate agrava semnele de îmbătrânire. În timp ce stresul este un factor al vieții de zi cu zi și dificil de evitat, reducerea nivelului de stres poate avea efecte pozitive incontestabile asupra corpului tău. O metodă pentru extinderea rezultatelor tratamentului dumneavoastră injectabil este reducerea inductoarelor de stres inutile. Încorporarea tehnicilor de ameliorare a stresului, cum ar fi meditația sau yoga, poate fi benefică.

ÎNTREȚINERE REGULARĂ A TRATAMENTULUI CU UMPLUTURĂ DERMICĂ

La final, aplică o cremă hrănitoare pe față și gât. Nu uita să îți hidratezi fața înainte de a merge la culcare. Pentru pielea uscată, utilizează produse de curățare mai blânde, fără alcool. Și pentru pielea predispusă la acnee, folosește o loțiune care conține peroxid de benzoil.

Îmbunătățește-ți rezultatele cu o umplutură dermică de calitate

În calitate de furnizor de materiale de umplutură dermică, medicii Clinicii Medlink au o experiență vastă în ceea ce privește tratamentele de umplere cosmetice, precum și cu BOTOX® Cosmetic.

Pregătirea avansată a medicilor le permite să proiecteze planuri personalizate pe termen lung care să poată face tratamentele tale să dureze cât mai mult timp. Sună-ne la 0770 982 559 sau contactați-ne online pentru a afla mai multe despre umpluturile dermice și despre celelalte tratamente de îngrijire a pielii pe care le oferim.