Ridurile de pe fața ta îți amintesc zilnic că îmbătrânești? Recapătă-ți aspectul tânăr cu un tratament pentru riduri nechirurgical.

Ridurile și liniile faciale sunt cele mai comune semne care își fac loc pe fața ta odată cu trecerea timpului. Deși sunt un fenoment normal ce apare odată cu înaintare în vârstă, acestea sunt inestetice și îți pot afecta încrederea de sine.

Probabil ai încercat deja diverse creme sau tratamente naturiste care să prevină sau să ascundă ridurile de pe fața ta. Cu toate acestea, produsele care tratează această problemă din exterior sunt adesea ineficiente sau prea puțin eficiente.

Citește mai jos pentru a afla de ce apar ridurile și cum tratamentul pentru riduri nechirurgical te poate ajuta să îți recapeți aspectul tânăr și luminos de altă dată.

Cuprins: De ce apar ridurile? | De ce să apelezi la un tratament pentru riduri? | Cine poate să apeleze la un tratament pentru riduri?

De ce apar ridurile?

Ridurile sunt o parte naturală a procesului de îmbătrânire și afectează toate persoanele, atât femeile, cât și bărbații.  Ele apar ca rezultat la schimbarile pe care pielea le suferă odată cu trecerea timpului. Mai exact, pielea devine mai subțire, mai uscată, și își pierde din elasticitate.

Ridurile apar prima dată în zonele de pe față care sunt cel mai des folosite în expresiile faciale, precum fruntea, nasul și gura. Expresiile faciale precum zâmbetul sau încruntatul duc la aparitiția ridurilor în aceste zone faciale.  În timp, acestea apar și în zone precum gâtul și mâinile.

Recapătă-ți aspectul tânăr de altă dată

Factori care influențează apariția ridurilor

Pe lângă îmbătrânire, există mai mulți factori care pot să influențeze apariția ridurilor, inclusiv cât de devreme încep aceste linii faciale să apară, dar și cât de pronunțate sunt.

Acești factori includ:

 • Expunerea prelungită la razele UV deoarece aceasta afectează colagenul din piele.
 • Fumatul deoarece acest obicei reduce circulația sângelui în straturile pielii.
 • Deshidratarea deoarece face piele mai uscată și predispusă la a se rida.
 • Factori din mediul înconjurător, precum poluarea care poate cauza iritarea pielii și poate duce la probleme de pigmentare.

De ce să apelezi la un tratament pentru riduri?

Deși ridurile, liniile și cutele faciale sunt fenomene normale care apar odată cu înaintarea în vârstă, acestea pot fi extrem de inestetice și pot atrage atenția de la trasăturile tale faciale. Mai mult decât atât, atunci când ridurile încep să apară mai devreme decât în mod normal, arăți mult mai în vârsta decât ești în realitate, lucru care îți poate afecta încrederea de sine.

Un tratament pentru riduri nechirurgical te poate ajuta să îți recapeți aspectul tânăr prin eliminarea ridurilor și a liniilor și prin îmbunătățirea aspectului și texturii tenului tău.

Beneficiile unui tratament pentru riduri nechirurgical

Deși nu este singura soluție pentru îndepărtarea ridurilor de pe față, soluția unui tratament pentru riduri nechirurgical este din ce în ce mai populară. Aceasta se bazează exclusiv pe folosirea unor injecții cu acid hialuronic și nu implică o intervenție cu bisturiul.

Tratamentul pentru riduri poate rezolva linii fine și riduri proeminente din toate zonele feței, precum fruntea, ochii și liniile nas-gură. Natura nechirurgicală a procedurii de umplere a ridurilor aduce numeroase beneficii pe care soluțiile chirurgicale nu le au. Mai exact, un tratament pentru riduri nechirurgical:

 • Nu implică anestezie. Medicul estetician Medlink doar va aplica o crema anestezic pe zonele care vor fi injectate.
 • Este o procedură nedureroasă. Crema anestezic asigură un plus de confort.
 • Este o soluție rapidă care durează doar câteva zeci de minute.
 • Este o soluție naturală și fără riscuri datorită acidului hialuronic, o substanță naturală care deja există în corpul uman.
 • Rezultatele procedurii sunt vizibile imediat.
 • Nu este nevoie de o perioadă de recuperare. Îți poți continua activitățile de zi cu zi imediat după terminarea procedurii.
 • Rezultatele obținute pot dura până la 15 luni.

Cine poate să apeleze la un tratament pentru riduri?

Tratamentul pentru riduri este potrivit pentru oricine dorește un aspect mai tânăr și o piele mai luminoasă. Atât femeile, cât și bărbații sunt afectați de trecerea timpului și apariția ridurilor. Astfel, tratamentul pentru riduri se adresează persoanelor de ambele sexe.

Un tratament pentru riduri nechirurgical este potrivit pentru tine dacă:

 • Trecerea timpului a început să lase semne pe fața ta
 • Zâmbetul tău este acum ascuns de linii și riduri inestetice
 • Te confrunți cu riduri premature care te fac să pari mai în vârstă decât ești în realitate
 • Îți dorești un ten cu un aspect și o textură îmbunătățită
 • Simți că ridurile și liniile faciale îți afectează încrederea de sine.