Dermatologie Estetică

Tratament cicatrici și semne post acneice

Descoperă cele 14 secrete împărtășite de medici dermatologi cu experiență și alege acel tratament pentru cicatrici care consideri că ți se potrivește cel mai bine.

Programează-te
Tratament cicatrici și semne post acneice

De câte ori ți s-a întâmplat să îți apară acnee pe corp iar după ce acestea au dispărut, să rămână în urmă un semn neplăcut?

De câte ori a trebuit să apelezi la un medic dermatolog doar pentru că, după zecile de produse folosite pentru a încerca să scapi de cicatrici, nimic nu a funcționat?

De câte ori a trebuit să investești bani în consulturi și controale doar ca să nu afli nimic nou și să simți că problema ta pare să nu aibă o soluție?

consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Programează-te
0770 982 559

Căutarea a luat sfârșit!

Dermatologii Clinicii Medlink ți-au pregătit o listă cu pași specifici prin care să poți preveni și trata cicatricile lăsate de acnee.

Va trebui să ai în vedere că toate aceste recomandări nu sunt recomandări-minune, că este nevoie să ai răbdare, și să le pui în practică conform sugestiilor doctorilor dermatologi pentru a avea rezultate.

De asemenea, s-ar putea ca unele din următoarele recomandări să nu funcționeze pentru tine. Având în vedere că cicatricile lăsate de acnee au foarte mare legătură cu organismul tău și cu tipul tău de piele, sunt șanse ca nu toate recomandările să funcționeze pentru tine.

Așadar, alege acele recomandări cărora ești dispus să le oferi o șansă și, în caz că acestea nu funcționează, nu te dezamăgi.

Fiecare din recomandările următoare au fost observate ca fiind de succes în tratarea pacienților, acestea reprezentând cele mai comune și eficiente metode de tratare a cicatricilor lăsate de acnee.

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

Ești pregătită să descoperi modalități reale de tratare a cicatricilor lăsate de acnee?

Completează formularul de mai jos, descarcă documentul și află 14 SECRETE împărtășite de dermatologi cu peste 20 ani experiență.

testimonial tratamente cicatrici Medlink

Am numai cuvinte de laudă, totul a fost perfect, începând cu amabilitatea cu care m-ați primit. Faptul că ați creat o atmosferă prietenoasă, ați reușit să mă faceți să-mi treacă emoțiile, fiind prima intervenție.☺️Rezultatul a fost wow, am primit numai complimente. 😁 Abia aștept să mă reîntorc la voi, sunteți THE BEST.❤️🤗❤️

Raluca Badea

Pacientă tratament cicatrici