Project Description

Pachet Analize Pediatrie

Pachet Analize Pediatrie Preț promoțional = 136 LEI
Preț întreg = 153 LEI
Hemoleucograma completă 20 LEI
TGO 12 LEI
TGP 12 LEI
VSH 8 LEI
Proteină C Reactivă cantitativ 18 LEI
ASLO cantitativ 28 LEI
Examen sumar urină + sediment 19 LEI
Examen faringian 36 LEI
PROGRAMEAZĂ-TE

Analize Pediatrie – Clinica Medlink

Fără simptome, în general, copiii nu au nevoie de multe analize medicale. Ajutând copiii să dezvolte obiceiuri sănătoase, cum ar fi mâncatul sănătos și mișcarea cu expunerea la aer curat, putem preveni probleme de sănătate grave și costisitoare ce pot apărea de-a lungul vieții lor.

Cu toate acestea, analizele medicale oferă informații despre starea de sănătate a copilului si se recomandă să se efectueze periodic (cel putin o data pe an), deoarece există o multitudine de probleme pe care copiii mici le pot prezenta, fără să aiba simptome.

Analizele medicale recomandate de medicul pediatru depind de următoarele aspecte:

  • vârsta copilului;

  • statusul biologic al copilului (bolnavicios sau nu);

  • examenul clinic;

  • istoricul medical al copilului și al familiei;

  • intrarea în colectivitate.

Analizele medicale reprezintă un instrument important pentru prevenirea şi depistarea la timp a eventualelor probleme de sănătate.

Analizele medicale pedriatice uzuale recomandate copiilor înainte de a intra în colectivitate cuprind exudatul nazal, exudatul faringian, examenul coproparazitologic si coprocultura. Scopul efectuării acestor analize este depistarea unor stări patologice inaparente și prevenirea îmbolnăvirilor în cadrul grupului.

Fii precaut. Vino acum cu copilul, programează-te pentru analizele pedriatice în Craiova și asigură-te că ai copilul în siguranță. Îți oferim tratamente personalizate, iar medicii noștri specialiști te vor trata folosind echipament medical de ultimă oră. Te așteptăm la Clinica Medlink.

  CLINICA MEDLINK

DEPARTAMENTE 7
PACIENȚI LUNAR 150
SERVICII 45
PACHETE ANALIZE 7

  PROGRAM

Luni – Vineri 8:00 – 20:00
Sâmbătă 10:00 – 18:00
Duminică 10:00 – 18:00

  0770 982 559

  LOCAȚIE

Icon

CE SPUN PACIENȚII NOȘTRI

Am ales Clinica Medlink în urma recomandării unei prietene, care urmase tratamentul de epilare definitivă înaintea mea. Am fost plăcut surprinsă să observ că este un tratament lipsit de durere, iar rezultatul este unul de care sunt cu adevărat mulțumită.

Andreea Popescu, EPILARE DEFINITIVĂ

Am apelat la terapia vampir pentru că mi-am dorit să estompez căderea părului. Sunt foarte mulțumită de rezultat și cu siguranță voi recomanda mai departe această clinică, în special datorită medicilor profesioniști pe care i-am găsit aici.

Angela Crăciun, TERAPIA VAMPIR

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.