Project Description

Pachet Analize HPV-ADN și BPN în mediu lichid

Pachet Analize HPV-ADN și BPN în mediu lichid Preț promoțional = 380 LEI
Preț întreg = 440 LEI
Examen BPN în mediu lichid 92 LEI
HPV-ADN
DEPISTARE ȘI GENOTIPARE
348 LEI
PROGRAMEAZĂ-TE

Analize HPV-ADN și BPN în mediu lichid – Clinica Medlink

La momentul actual, exista o incidență crescută a cancerului de col uterin. Anual, pe plan mondial, apar peste 500.000 de noi cazuri de cancer de col uterin, iar jumătate dintre pacientele diagnosticate pierd lupta cu boala. Atunci când este depistat într-un stadiu precoce, este unul dintre tipurile de cancer care pot fi prevenite şi tratate, întrucât rata de supravieţuire ajunge la peste 90%. Pe de altă parte, dacă boala se află într-un stadiu avansat în momentul diagnosticării, rata medie de supravieţuire a pacientei pentru cinci ani este de aproximativ 20%.

Pregatirea pacientei pentru recoltarea probei în vederea genotipării HPV este similară cu cea pentru recoltarea PAP:

  • pacienta trebuie să nu fie la menstră;

  • preferabil zilele 10-14 ale ciclului menstrual;

  • a nu se utiliza spălături vaginale, ovule, spermicide, tampoane sau creme vaginale cu 48 h înainte de recoltare;

  • a se evita contactul sexual cu 48 h înainte de recoltare.

La originea celor mai multe cazuri de cancer de col uterin stau infecţiile cu virusul papiloma uman (HPV). În majoritatea situaţiilor nu există semne şi simptome care să ridice suspiciuni asupra unor leziuni cervicale de grad înalt cu potenţial de evoluţie gravă.

Genotiparea HPV utilizează tehnici de biologie moleculară (PCR, hibridizare) pentru detectarea calitativă a 37 tipuri anogenitale de HPV. În urma testării, pacientele pot afla ce tip de tulpină au contactat (cu risc crescut oncogen, cu risc scazut oncogen sau cu risc nedeterminat).

Fii precaută. Programează-te acum pentru analize în Craiova și asigură-te că ai un corp sănătos. Îți oferim tratamente personalizate, iar medicii noștri specialiști te vor trata folosind echipament medical de ultimă oră. Te așteptăm la Clinica Medlink.

  CLINICA MEDLINK

DEPARTAMENTE 7
PACIENȚI LUNAR 150
SERVICII 45
PACHETE ANALIZE 7

  PROGRAM

Luni – Vineri 8:00 – 20:00
Sâmbătă 10:00 – 18:00
Duminică 10:00 – 18:00

  0770 982 559

  LOCAȚIE

Icon

CE SPUN PACIENȚII NOȘTRI

Am ales Clinica Medlink în urma recomandării unei prietene, care urmase tratamentul de epilare definitivă înaintea mea. Am fost plăcut surprinsă să observ că este un tratament lipsit de durere, iar rezultatul este unul de care sunt cu adevărat mulțumită.

Andreea Popescu, EPILARE DEFINITIVĂ

Am apelat la terapia vampir pentru că mi-am dorit să estompez căderea părului. Sunt foarte mulțumită de rezultat și cu siguranță voi recomanda mai departe această clinică, în special datorită medicilor profesioniști pe care i-am găsit aici.

Angela Crăciun, TERAPIA VAMPIR

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.