Project Description

Pachet Analize Ginecologie

Pachet Ginecologie Preț promoțional = 319 LEI
Preț întreg = 339 LEI
Examen BPN în mediu lichid 92 LEI
Examen secreție col/vaginală
22 LEI
Cultură secreție col/vaginală 56 LEI
Mycoplasmă H & Ureaplasmă U 90 LEI
Chlamydia antigen cantitativ 79 LEI
PROGRAMEAZĂ-TE

Analize Ginecologice – Clinica Medlink

Afectată de schimbări fizice, hormonale și emoționale, fiecare etapă din viața unei femei este unică. Analizele medicale și frecvența cu care o femeie trebuie să meargă la medicul ginecolog pentru a avea grijă de sănătatea ei reproductivă depind de o varietate de factori: vârsta femeii, profilul de sănătate, istoricul familial etc.

Există o concepție comună în cazul femeilor că nu mai este nevoie de vizite regulate la ginecolog în timpul sau după menopauză. De fapt, riscul anumitor afecțiuni precum cancerul la sân sau incidența cancerului ovarian crește odată cu vârsta, astfel încât riscul de a dezvolta aceste boli devine mai mare.

Analize ginecologice recomandate femeilor cu vârsta peste 40 de ani:

  • Examen ginecologic – anual;

  • Examen citologic – la recomandarea medicului;

  • Examen clinic al sânilor – anual;

  • Mamografie bilaterală anuală (completată de ecografie mamară dacă este necesar).

La medicul ginecolog se pot efectua teste pentru diagnosticul precoce al unor boli grave, precum testul Papanicolau. Tot la medicul ginecolog au loc şi terapii pentru tumorile aparatului genital. O parte dintre femei au probleme de fertilitate – multe dintre aceste afecţiuni încep să fie tratate tot în cabinetele de ginecologie (vezi tehnicile de reproducere asistată care permit în unele cazuri unor cupluri diagnosticate cu sterilitate să ajungă la concepţie).

Fii precaută. Programează-te acum pentru analizele ginecologice în Craiova și depistează din timp orice boli pot apărea. Îți oferim tratamente personalizate, iar medicii noștri specialiști te vor trata folosind echipament medical de ultimă oră. Te așteptăm la Clinica Medlink.

  CLINICA MEDLINK

DEPARTAMENTE 7
PACIENȚI LUNAR 150
SERVICII 45
PACHETE ANALIZE 7

  PROGRAM

Luni – Vineri 8:00 – 20:00
Sâmbătă 10:00 – 18:00
Duminică 10:00 – 18:00

  0770 982 559

  LOCAȚIE

Icon

CE SPUN PACIENȚII NOȘTRI

Am ales Clinica Medlink în urma recomandării unei prietene, care urmase tratamentul de epilare definitivă înaintea mea. Am fost plăcut surprinsă să observ că este un tratament lipsit de durere, iar rezultatul este unul de care sunt cu adevărat mulțumită.

Andreea Popescu, EPILARE DEFINITIVĂ

Am apelat la terapia vampir pentru că mi-am dorit să estompez căderea părului. Sunt foarte mulțumită de rezultat și cu siguranță voi recomanda mai departe această clinică, în special datorită medicilor profesioniști pe care i-am găsit aici.

Angela Crăciun, TERAPIA VAMPIR

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.