Project Description

Ecografie Doppler

Denumire Preț
Ecografie Cord Doppler
120 LEI
Ecografie Doppler artere caotid 220 LEI
Ecografie Doppler arterial
MEMBRU INFERIOR/SUPERIOR
230 LEI
Ecografie Doppler vene
MEMBRU INFERIOR/SUPERIOR
230 LEI
Ecografie Mamară
100 LEI
Ecografie Pelvis 100 LEI
Ecografie Tiroidă 100 LEI
PROGRAMEAZĂ-TE

Ecografie Doppler – Clinica Medlink

Ecografia Doppler foloseste ultrasunete pentru a estima debitul sanguin in interiorul vaselor de sange. O ecografie obisnuita produce imagini a diverselor organe si structuri din interiorul corpului uman, insa nu pot arata cursul pe care il are sangele.

Ecografia Doppler poate ajuta in diagnosticarea:

  • cheagurilor de sange;

  • insuficienței venoase;

  • defectelor valvelor inimii;

  • bolilor cardiace congenitale;

  • circulației sanguine scazute la membrele inferioare;

  • anevrismelor;

  • subțierii arterelor.

Ecografia Dopper este un examen imagistic ecografic al vaselor sangvine, combinat cu explorarea funcţională a circulaţiei sangvine în arterele şi venele respective cu ajutorul sistemului Doppler. În cadrul acestui examen se măsoară, de fapt, viteza sângelui prin vase.

Nu necesită nici o pregătire când ecografia Dopper este efectuată asupra membrelor superioare sau inferioare. În schimb, dacă este vorba despre o Ecografie Doppler pentru zona abdominală, se ţine regim timp de câteva zile înainte, pentru evitarea gazelor intestinale. Vasele de sânge sunt vizualizate cu ajutorul ultrasunetelor trimise printr-o sondă externă.

Fii precaut. Programează-te acum pentru o Ecografia Dopper în Craiova și depistează din timp orice boli pot apărea. Îți oferim tratamente personalizate, iar medicii noștri specialiști te vor trata folosind echipament medical de ultimă oră. Te așteptăm la Clinica Medlink.

  CLINICA MEDLINK

DEPARTAMENTE 7
PACIENȚI LUNAR 150
SERVICII 45
PACHETE ANALIZE 7

  PROGRAM

Luni – Vineri 8:00 – 20:00
Sâmbătă 10:00 – 18:00
Duminică 10:00 – 18:00

  0770 982 559

  LOCAȚIE

Icon

CE SPUN PACIENȚII NOȘTRI

Am ales Clinica Medlink în urma recomandării unei prietene, care urmase tratamentul de epilare definitivă înaintea mea. Am fost plăcut surprinsă să observ că este un tratament lipsit de durere, iar rezultatul este unul de care sunt cu adevărat mulțumită.

Andreea Popescu, EPILARE DEFINITIVĂ

Am apelat la terapia vampir pentru că mi-am dorit să estompez căderea părului. Sunt foarte mulțumită de rezultat și cu siguranță voi recomanda mai departe această clinică, în special datorită medicilor profesioniști pe care i-am găsit aici.

Angela Crăciun, TERAPIA VAMPIR

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.