Project Description

Dermatologie Patologică

Denumire Preț
Consultație 100 LEI
Lampa Wood 50 LEI
Dermatoscopie 50 LEI
Control 50 LEI
Electrocauterizare
1-5 piese = 100 LEI; 6-10 piese = 150 LEI; 11-15 piese = 200 LEI
PROGRAMEAZĂ-TE

Dermatologie Patologică – Clinica Medlink

Dermatologia Patologică este o subspecialitate articulară a dermatologiei și patologiei și, într-o măsură mai mică, a patologiei chirurgicale care se concentrează pe studiul bolilor cutanate la nivel microscopic și molecular.

De asemenea, cuprinde analize ale cauzelor potențiale ale bolilor de piele la un nivel de bază. Dermatopatologii lucrează în strânsă asociere cu dermatologii clinici. De fapt, majoritatea sunt instruiți în primul rând în dermatologie. Dermatologii sunt capabili să recunoască majoritatea bolilor de piele pe baza aparițiilor, distribuțiilor anatomice și comportamentului lor. Uneori, însă, aceste criterii nu permit efectuarea unui diagnostic concludent și o biopsie a pielii este luată pentru a fi examinată la microscop sau sunt supuse altor teste moleculare.

Acest proces relevă histologia bolii și are ca rezultat o interpretare specifică a diagnosticului. În unele cazuri, teste de specialitate suplimentare trebuie efectuate pe biopsii, inclusiv:

  • imunofluorescență;

  • imunohistochimie;

  • microscopie electronică;

  • citometrie în flux;

  • analiza molecular-patologică.

Pe scurt, medicul este specializat în dermatologie și patologie. Acesta examinează mostre de piele, păr și unghii pentru a diagnostica și trata bolile.

Programează-te acum pentru o consultație de Dermatologie Patologică în Craiova și înlătură orice aspect neplăcut al pielii. De asemenea, îți oferim tratamente personalizate, iar medicii noștri specialiști te vor trata folosind echipament medical de ultimă oră. Te așteptăm la Clinica Medlink.

  CLINICA MEDLINK

DEPARTAMENTE 7
PACIENȚI LUNAR 150
SERVICII 45
PACHETE ANALIZE 7

  PROGRAM

Luni – Vineri 8:00 – 20:00
Sâmbătă 10:00 – 18:00
Duminică 10:00 – 18:00

  0770 982 559

  LOCAȚIE

Icon

CE SPUN PACIENȚII NOȘTRI

Am ales Clinica Medlink în urma recomandării unei prietene, care urmase tratamentul de epilare definitivă înaintea mea. Am fost plăcut surprinsă să observ că este un tratament lipsit de durere, iar rezultatul este unul de care sunt cu adevărat mulțumită.

Andreea Popescu, EPILARE DEFINITIVĂ

Am apelat la terapia vampir pentru că mi-am dorit să estompez căderea părului. Sunt foarte mulțumită de rezultat și cu siguranță voi recomanda mai departe această clinică, în special datorită medicilor profesioniști pe care i-am găsit aici.

Angela Crăciun, TERAPIA VAMPIR

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.