fbpx

Ridurile zâmbetului: riduri laba gâștii

May 11, 2021 | Dermatologie estetică

Ridurile zâmbetului nu trebuie să îți afecteze fericirea legată de aspectul tău! Tratamentul pentru riduri laba gâștii te poate ajuta să zâmbești iar atunci când privești în oglindă fără să îți fie frică de apariția unui nou rid.

Ridurile laba gâștii, cunoscute ca și ridurile zâmbetului, deși sunt semne ale unei vieți fericite și plină de râsete, pot să aibă un efect invers asupra fericirii tale atunci când începi să le observi în oglindă. Ele apar în colțurile ochilor, atrăgând atenția de la privirea ta.

Deși normale odată cu înaintare în vârstă, ridurile laba gâștii sunt un aspect facial de care mulți oameni vor să scape pentru a își ascunde semnele îmbătrânirii de pe față.

Află exact ce duce la apariția de riduri laba gâștii și cum poți scăpa de ele pentru a continua să zâmbești și atunci când te privești în oglindă.

Cuprins: Ce duce la apariția acestor riduri? | Continuă să zâmbești fără riduri laba găștii

Ce duce la apariția acestor riduri?

Nu este un secret faptul că zona ochilor este printre primele zone faciale care începe să arate semne de îmbătrânire. Acest lucru se întâmplă deoarece pielea din jurul ochilor este mult mai subțire decât restul feței. Astfel, odată cu înaintarea în vărstă, apar riduri laba gâștii în colțurile ochilor tăi.

Apariția acestor riduri în jurul ochilor tăi este cauzată de o combinație de factori:

 • Pierderea elasticității pielii
 • Scăderea producerii de colagen în corp
 • Subțierea pielii din jurul ochilor
 • Mișcările frecvente ale pielii produse de clipit și expresii faciale

Pe lângă acești factori, alte cauze precum expunerea prelungită la soare, radicalii liberi precum și schimbările hormonale pot să accelereze apariția de riduri laba gâștii.

Nu lăsa ridurile să îți afecteze zâmbetul

Continuă să zâmbești fără riduri laba găștii

A nu mai clipi sau a nu mai zâmbi nu este o soluție în prevenirea apariției ridurilor laba gâștii în totalitate. Cauza cea mai mare a lor este legată de scăderea colagenului, și implicit, a elasticității pielii din jurul ochilor. Deci, în timp, aceste riduri apar indiferent de cât de mult ți-ai dori să nu se întâmple.

Există câteva soluții pentru a amâna momentul apariției acestor riduri, precum o dietă sănătoasă, o bună hidratare, reducerea expunerii la razele UV și stimularea circulației sângelui în zona ochilor. Cu toate acestea, aceste soluții doar amână, nu oprește apariția de riduri laba gâștii.

Deși apariția ridurilor laba gâștii este un fenoment natural în procesul de îmbătrânire, nu este nimic anormal în a îți dori să scapi de ele pentru a recăpăta un aspect tânăr al feței. Pentru acest lucru, soluția este tratamentul cu Botox pentru riduri laba gâștii.

Această procedură implică folosirea injecțiilor cosmetice cu Botox. Botoxul este o substanță ce are ca efect relaxarea mușchilor, inclusiv ai ochilor, și volumizarea zonelor care au dezvoltat riduri sau linii fine.

În tratamentul de îndepărtare a ridurilor laba gâștii, Botoxul ajută la relaxarea muchilor din jurul colțurilor ochilor. Astfel, rezultatul este o piele netedă, fără adâncituri.

Medicii esteticieni Medlink te pot sfătui în legătură cu un tratament personalizat în funcție de nevoile tale estetice și rezultatele pe care ți le dorești.

Motive în plus să alegi tratamentul cu Botox pentru riduri laba gâștii

Simpla idee de a scăpa de ridurile din colțurile ochilor nu este de ajuns să te convingă că această procedură este soluția ideală pentru un aspect tânăr al feței tale? Află că mai avem motive pentru care să iei în considerare acest tratament.

Tratamentul nechirurgical cu Botox pentru riduri laba gâștii are o mulțime de beneficii, precum:

 • Este o soluție rapidă și eficientă.
 • Este o soluție nechirurgicală, relativ nedureroasă.
 • Tratamentul cu Botox pentru ridurile laba gâștii nu necesită o perioadă de recuperare. Te vei putea reîntoarce la activitățile tale zilnice imediat după injectare.
 • Efectele tratamentului sunt vizibile imediat.
 • Rezultatele sunt naturale. Singura schimbare va fi recăpătarea unui aspect tânăr al feței.
 • Rezultatele sunt în special evidente atunci când vei zâmbi din nou și nu vei mai observa formarea ridurilor în colțurile ochilor tăi.
 • Rezultatele tratamentului durează până la 4 luni de zile.

Dacă îți dorești să continui să zâmbești fără a te îngrijora de ridurile care se formează la colțurile ochilor tăi, tratamentul cu Botox poate fi soluția pentru tine. Discută cu medicii esteticieni Medlink despre tratamentul cosmetic potrivit pentru liniile și ridurile din jurul ochilor tăi.

Alege din gama largă de tratamente la cea mai dorită Clinică Estetică din Craiova iar noi te ajutăm să corectezi și cea mai mică imperfecțiune.

13 + 1 =