Potrivit unui studiu din anul 2009, un procent de aproximativ 99% dintre persoanele care au mers la mezoterapie cu Dermapen, au raportat faptul că există o diferență observabilă și o îmbunătăție în aspectul chipului lor, în special atunci când vine vorba de cicatrici post – acneice.

Ce este mezoterapia cu Dermapen

Mezoterapia cu Dermapen este un tratament pentru rejuvenare, care are foarte mare succes. Acest tip de tratament presupune folosirea unor ace subțiri, ajutabile în lungime, care sunt folosite pentru penetrarea pielii. Nu este vorba de o injectare a unor compuși sau a altor activi.

Mezoterapia cu Dermapen este o procedură care creează o multitudine de răni minuscule la nivelul pielii, care stimluează producerea de colagen și vindecarea. Este un procedeu util care are ca țintă regenerarea țesuturilor, dar ajută și la estomparea ridurilor de expresie, la îmbunătățirea aspectului tenului atunci când vorbim de pori dilatați sau de cicatrici post – acneice.

Efectele mezoterapiei cu Dermapen

Efectul mezoterapiei cu Dermapen este cu mult peste un roller simplu, ale cărui ace nu sunt ajustabile și care agresează fața într-o direcție oblică. În plus, mezoterapia cu Dermapen crează minuscule răni la nivelul pielii, fără a pune presiune. În comparație cu un obiect mânuit care poate leza și care poate face mai mult rău decât bine. Un roller nu poate ajunge în toate zonele feței. Mezoterapia cu Dermapen este superioară din acest punct de vedere.

Durerea și terapia cu Dermapen

Este o procedură lipsită de durere, se folosește anestezic.  Se folosesc inclusiv produse care să hidrateze și să relaxeze pielea, atât înainte, cât și după. Nu este un tratament care să dureze foarte mult, totul se termină în mai puțin de o oră. Astefl îți poți relua activitățile obișnuite fără alte probleme.

Mezoterapia cu Dermapen este o procedură pe care posibil va fi nevoie să o repeți, în funcție de probleme pe care le întâmpină tenul tău. Indicat ar fi să mergi la un medic dermatolog mai întâi, pentru a vedea clar dacă te confrunți cu afecțiuni ale pielii și cum pot fi acestea remediate.

Fiind o procedură destul de ușoară, recuperarea este aproape imediată. Sigur, depinde foarte mult de tipologia tenului tău. Rănile provocate de mezoterapia cu Dermapen se simt ca o arsură solară, iar tenul va fi puțin roșu în prima jumătate de oră, însă nu va fi ceva permanent. Senzația de arsusă sau de piele întinsă ar trebui să dispară în 24 – 48 de ore. Deja de a doua zi îți poți relua rutina de îngrijire a tenului sau poți aplica cosmeticele favorite.

De asemenea, poți discuta cu medicul despre o cremă hidratantă potrivită, care să-ți ajute tenul să se vindece mai ușor după mezoterapia cu Dermapen.

Aceasta ar fi și singura neplăcere cauzată de mezoterapia cu Dermapen, în rest rezultatele nu vor întârzia să apară.

Iată la ce schimbări benefice ar trebui să te aștepți:

  • Stimularea producției de colagen
  • Diminuarea porilor dilatați
  • Reduce cicatricile post – acneice și nu numai
  • Ajută tenul cu petele pigmentare
  • Este un tratament care nu doare și se termină într-un timp foarte scurt
  • Poate fi combinat cu alte tratamente
  • Este potrivit tuturor tipurilor de ten

Concluzii

Mezoterapia cu Dermapen este un tratament potrivit dacă îți dorești să îmbunătățești aspectul pielii tale atunci când vine vorba de riduri, cicatrici post – acneice și pete pigmentare. Este o procedură non – invazivă care întinerește tenul și îi conferă strălucire.