fbpx

Ce ar fi bine să știi despre intervenția de mărire buze

Jun 10, 2020 | Dermatologie estetică

Mărire buze este cu siguranță cel mai popular tratament la ora actuală. Poate fi o experiență plăcută și un mod de a-ți îmbunătăți aspectul exterior. În special pentru persoanele care au buze subțiri și sunt poate nemulțumite de acest aspect. Persoane care poate lucrează într-un domeniu în care aceste intervenții de mărire buze sunt necesare

Informați-vă despre clinica la care doriți să mergeți

Acesta este cel mai important lucru, pentru că este vorba până la urmă de mărire buze. Aspectul va conta foarte mult! Așadar doctorul va trebui să știe cât acid hialuronic buze să injecteze pentru ca aspectul să fie natural și simetric.

Citiți cu atenție recenziile de pe toate rețelele sociale și Google, uitați-vă cu atenție la pozele de pe site. Trebuie să știți clar dacă aveți de-a face cu o persoană avizată care să se ocupe de aceste proceduri estetice. Doctorul trebuie să se asigure că veți avea parte de un tratament bun, atât în timpul injectării de acid hialuronic buze. El trebuie de asemenea să se asigure că vei avea un look autentic.

Un doctor bun va ști ce să îți recomande atunci când vine vorba de mărire buze.

Mai puțin înseamnă mai bine pentru procedura de mărire buze

Lucrurile trebuie luate încet. Desigur, atunci când ajungi în cabinet există curiozitate și entuziasm. Dorești să arăți mai bine, să ai buze pline și să te bucuri de aspectul tău nou. Însă trebuie să iei în considerare că doctorul va ști ce să îți recomande.

De cele mai multe ori, o mărire de buze este un proces treptat. În special la prima injectare, corpul s-ar putea să absoarbă din acidul hialuronic și buzele să nu arate așa cum te-ai aștepta inițial. Însă este de dorit o astfel de eșalonare al acestui tratament, ca până la final, tu să ai buzele așa cu ți le-ai imaginat.

Trebuie să știi sigur cam care ar fi aspectul dorit

Te poți folosi inclusiv de anumite poze, pentru a exemplifica modul în care dorești buze acid hialuronic. Înainte de programare ar trebui să ai o idee clară asupra aspectului buzelor tale după procedură. Să nu îți fie jenă sau teamă să discuți cu medicul estetician despre ce anume îți dorești. Tu ești focus-ul și vei fi tratată cu seriozitate și ideile sau viziunea ta vor conta cel mai mult.

Pregătește-te înainte de programarea pentru mărire buze

În săptămâna dinaintea programării pentru buze acid hialuronic nu ai voie să iei aspirină, ibuprofen, ulei de pește, multivitamine sau vitamina E. Aceste medicamente sau suplimente alimentare îți pot subția sângele, iar tu vei avea o recuperare mai lentă și te poți alege cu vânătăi post – intervenție.

Inclusiv alcoolul și cafeaua sunt interzise cu 24 de ore înainte de a ajunge la cabinet pentru acid hialuronic buze și după intervenție, pentru a nu avea probleme precum umflăturile.

Cu toate acestea, medicul estetician vă va prescrie anumite medicamente pe care le puteți lua post – intervenție pentru a grăbi vindecarea după mărire buze.

Întreabă doctorul estetician despre tipul de acid hialuronic buze

Acum foarte mulți ani singura opțiune bună pentru injectarea buzelor era colagenul. Acum însă există diferite tipuri de agenți pentru buze acid hialuronic. Tocmai de aceea este ideal să discutați cu medicul estetician pentru a putea alege care este cea mai bună mărire buze.

Procedeul de mărire buze este rapid iar rezultatele se observă imediat

O astfel de programare durează aproape o oră, iar o parte din această oră sunt desigur discuția pe care medicul estetician o va avea cu tine despre procedura de mărire buze. Doctorul îți va arăta clar unde vei primi injecțiile, îți va prezenta clar toți pașii și va încerca să te simți cât mai confortabil posibil.

Rezultatul după injectarea cu acid hialuronic buze se va observa imediat. La început buzele pot fi puțin iritate, la fel și zona din jurul buzelor. Sunt reacții normale, care se vor remedia în maxim o zi, două.

Vei primi toare indicațiile pentru a te îngriji corect acasă, după procesul de mărire buze.

Nu este un procedeu dureros

De obicei pentru acest procedeu cu acid hialuronci buze se folosește o cremă calmantă, care îți va amorți zona buzelor. Există și persoane care renunță la acest pas, însă cel mai bine este să discuți clar cu medicul estetician și el te va informa despre reacții sau efecte în procesul de mărire buze.

Comunicarea este esențială încă de la primul pas, acela de a tasta numărul și de a suna. Încă de atunci contăm pe tine să te informezi și să ai o idee cât de cât clară asupra acestui procedeu. Noi te vom pune în temă cu restul lucrurilor tehnice și te vom face să te simți excelent!