fbpx

Mărire buze natural cu botox sau filler?

Jun 19, 2020 | Dermatologie estetică

Mărire buze natural cu botox sau filler poate fi o întrebare lesne de înțeles. În special pentru persoanele care știu că injectarea la început s-a făcut inclusiv cu filler din țesutul adipos al persoanei în cauză. Știința evoluează, acum există opțiuni mai bune, cu rezultate imediate și deloc dureroase.

Ideea de buze injectate a rămas la fel de populară ca în anii 1990, atunci când acest trend a luat amploare. Buzele cărnoase și conturate ale Angelinei Joilie erau un vis pentru adolescente și femei de-o potrivă. Mai ales pentru cele care nu erau înzestrate de la natură cu buze mai pline, cu acea voluptate. Sigur că atunci multe fete și femei își doreau o mărire buze natural.

Acum modelul buzelor injectate este unul cât se poate de natural, de comun și accesibil unei palete largi de populație. Inclusiv bărbaților. Iar astăzi există opțiuni, există diverse tipuri de acid hialuronic, pe care le-am menționat pe larg în alte postări și botox. Dacă te interesează subiectul mărire buze natural, atunci ar fi bine să citești și blogul MedLink Center, pentru că informațiile sigur îți vor fi de ajutor.

Botoxul

Botoxul este foarte popular când vine vorba de tratarea ridurilor și a liniilor fine. Aceste proceduri non-ivazive au rezultate imediate, vizibile și care au un termen de durată excelent. Sigur trebuie repetate, aceste tratamente se fac anual sau de două ori pe an, depinzând de procedură.

Ingredientul său natural este toxina botulinică, care deși pare un nume grav, toxină, ea de fapt are un simplu efect de a relaxa mușchii. Chiar dacă este vorba de o toxină, cantitatea injectată în corpul nostru este una pe care specialiștii au ales-o ca fiind compatibilă și în perfect echilibru cu corpul și funcțiile noastre.

Botoxul, cum am precizat este mult mai popular pentru corectarea liniilor de expresie și a ridurilor. De exemplu a ridurilor din jurul gurii, din jurul buzelor. Atunci nu avem botox buze buze, avem o estompare a acestor linii. Aceste schimbări, depinzând de zonă și de tipologia persoanei, durează între trei și șase luni.

Însă dacă avem de-a face cu o persoană care prezintă aceste riduri profunde, buze foarte puțin conturate așa cum știm că se întâmplă atunci când îmbătrânim, posibil ca o soluție de preferat pentru buze injectate să fie botoxul. Este o alegere de mărire buze natural.

Acele mici riduri din jurul gurii pot face ca rujul să nu se așeze bine. Nu vorbim doar de mărire buze natural, ci și de micile dificultăți legate de îmbătrânire. Un lucru natural. În aceste cazuri, alegem botox buze buze. Pentru că botoxul are capacitatea de a ne relaxa mușchii. Astfel, odată cu estomparea ridurilor, mușchii din zonă nu vor mai avea posibilitatea să le adâncească. Ele nu vor deveni mai pronunțate cu timpul.

O mărire buze natural cu botox îți va permite să ai buze relaxate, pline și fără să îți faci griji că este posibil ca ridurile din jurul gurii să devină o problemă.

Acidul hialuronic

Știm deja că acidul hialuronic este o substanță care se găsește în corpul nostru. Pentru o mărire buze natural acidul hialuronic ajută la conturare și volum, spre deosebire de botox buze buze, care ajută la estomparea ridurilor din jurul buzelor și la volum.

Chiar dacă efectul de buze injectate poate fi asemănător, există diferențe în durata substanțelor și în aspectul chipului. Dacă la botox buze buze durata era de la 3 luni până la 6 luni, atunci când vorbim de acid hialuronic pentru buze injectate, durata este de la 6 luni până la 9 luni sau aproape un an. Deci sunt diferențe atât de efect, cât și de durată pentru mărire buze natural.

La fel ca și botox buze buze, și acidul hialuronic are darul de a umple zona ridată și de a-i reda frumusețea și tinerețea. Însă acidul hialuronic, în comparație cu botoxul, nu ne împiedică din a ne încrunta sau din a căpăta noi riduri.

Acidul hialuronic este excelent însă pentru o mărire buze natural. Redă volumul buzelor și ajută la producerea de colagen și elastină. Cumva acidul hialuronic redă acea structură care poate nu a existat sau care s-a pierdut cu trecerea vremii. De aceea o mărire buze natural cu acid hialuronic va fi întotdeauna vizibilă, notabilă spre deosebire de botox buze buze.

Desigur toate aceste mențiuni sunt de discutat cu medicul estetician, pentru a hotărâ împreună care tratament ți se potrivește dacă dorești mărire buze natural. La MedLink Center ai parte de consultații cu medici specializați, care îți vor oferi toate sfaturile esențiale pentru ca tu să iei decizia corectă. Nu ezita să ne suni pentru o consultație!