fbpx

Cum să arăți perfect cu tehnica de mărire buze Da Vinci

May 28, 2021 | Dermatologie estetică

Vechii greci credeau că frumusețea era reprezentată de un raport de aur de 1.1.618 cunoscut sub numele de „phi” sau proporția divină. Acest raport de aur este recunoscut pentru abilitatea de a provoca emoțiile și sentimentele care ne fac să iubim frumusețea și perfecțiunea. Cel care a reușit să transpună frumusețea perfecta a naturii în artă a fost Leonardo Da Vinci, iar aceea perfecțiune a trăsăturilor poate fi acum a ta, prin tehnica de mărire buze Da Vinci.

Cu ce este diferită tehnica de mărire buze Da Vinci?

Marirea buzelor prin tehnica Da Vinci se bazează pe regulile proporțiilor anatomice. Leonardo da Vinci a realizat că proporțiile feței nu sunt arbitrare și că există un raport matematic ideal și o geometrie pentru frumusețe. În afara acestuia, chipul uman devine mai puțin atractiv.

Tratamentul de mărire buze Da Vinci utilizează exact aceste proporții ideale pentru a adapta fiecare tratament în funcție de caracteristicile unice ale fizionomiei fiecărei persoane. Această tehnică fiind de fapt, singura tehnică de augmentare a buzelor total personalizată. Acest principiu, cunoscut și sub denumirea de raport auriu, permite medicilor esteticieni să se asigure că rezultatul final este un aspect general mai frumos, în locul unor buze mai mari, dar care s-ar putea să nu se potrivească proporțiilor faciale.

Cum să ai buzele perfecte pentru fizionomia ta?

Leonardo Da Vinci s-a bazat pe proporțiile și raporturile considerate ca fiind ideale în corpul uman.

Aceleași proporții pot fi aplicate și feței care, pentru a fi frumoasă trebuie să aibă trăsăturile în proporții potrivite între ele și să fie cât mai simetrice posibil.

Tratamentul pentru mărire buze Da Vinci este conceput pentru a crea o imagine de ansamblu asupra frumuseții, fără niciun dezechilibru.

Dacă îți dorești ca buzele tale să se potrivească perfect cu restul feței pentru a îți spori frumusețea existentă și pentru a păstra această formă perfect proporționată timp de un an, atunci tratamentul pentru mărire buze Da Vinci este cel care ți se potrivește.

Buzele trebuie să completeze restul feței pentru a oferi un aspect simetric. Cu cât fața ta este mai simetrică, cu atât poți fi considerată mai frumoasă. Buzele bine proporționate față de restul trăsăturilor par mai mult naturale și te vor face mai atractivă decât buzele mari, care pot părea disproporționate.

Cum se obține mărirea buzelor prin tehnica Da Vinci?

Folosind un dispozitiv special de măsurare, medicul estetician va evalua fața și buzele în detaliu precis. Va măsura lățimea gurii, poziția acesteia în raport cu nasul și bărbia, proporția buzei de sus până jos, distanța buzei până la bărbie și grosimea buzelor. Detaliile arcurilor lui Cupidon, a bordurii vermilionului și a filtrului sunt de asemenea evaluate pentru a se asigura că și cele mai subtile detalii sunt luate în calcul.

După analiza proporțiilor buzelor în raport cu nasul, maxilarul, bărbia și folosind raportul de aur al lui Da Vinci specialistul estetician va planifica un tratament special gândit pe baza măsurăturilor efectuate. Rezultatul tratamentului de mărire buze Da Vinci este accentuarea trăsăturilor naturale, iar urmarea este că buzele tale se vor armoniza perfect cu fizionomia ta.

Când toate raporturile sunt corecte, fața va fi echilibrată și frumoasă.

Ce umpluturi dermice se folosesc în tehnica pentru mărire buze Da Vinci?

Specialiștii în domeniul estetic ai clinicii Medlink folosesc în tratamentul de mărire buze Da Vinci cei mai buni fileri dermali prezenți pe piața internațională în acest moment: Juvederm, Revolax și Teosyal. Acestea se integrează mai rapid și mai precis în țesut, iar rezultatul este mult mai natural, mai armonios și de mai lungă durată decât ceea ce se obţine cu ajutorul altor tehnici existente sau a acidului hialuronic.

Buzele subțiri sunt o consecință naturală a procesului de îmbătrânire, însă cu ajutorul medicinei, geometriei și a artei poți avea buze perfecte, care respectă legile naturale ale atracției.

Prin tehnica de mărire a buzelor Da Vinci, buzele sunt aduse la dimensiunile şi forma dorite în așa fel încât acestea să se potrivească perfect cu restul trăsăturilor feţei.

Pentru a afla exact dacă procedura de augmentare a buzelor prin tehnica Da Vinci ți se potrivește și care este tratamentul optim pentru tine, discută cu medicii esteticieni Medlink.

Alege din gama largă de tratamente la cea mai dorită Clinică Estetică din Craiova iar noi te ajutăm să corectezi și cea mai mică imperfecțiune.

15 + 10 =