fbpx

Mărire buze cu acid hialuronic, informații care te-ar putea ajuta

Jun 12, 2020 | Dermatologie estetică

Mărire buze cu acid hialuronic, informații suplimentare care te-ar putea ajuta pentru a lua decizia potrivită. Știm că informația contează foarte mult în ziua de azi, de aceea poți conta pe noi să îți oferim detaliile necesare. Atât pe blogul nostru cât și pe pagina noastră de Facebook vei găsi răspunsuri la toate întrebările pe care le ai în legătură cu mărirea buzelor.

Injecțiile cu acid hialuronic pentru o mărirea buzelor este o procedură ușoară și foarte populară, care îți va oferi buze cu volum și contur mărit.

De ce este acidul hialuronic folosit atât de des pentru mărire buze?

Sigur că există mai multe tipuri de substanțe care pot fi folosite pentru mărirea buzelor. Înainte de acidul hialuronic se folosea colagenul sau grăsimea. Însă acidul hialuronic s-a constatat că este mai potrivit și mai compatibil cu corpul nostru. Iar efectele sale pentru buze Craiova sunt minunate!

Acidul hialurionic este o substanță pe care o regăsim deja în corpul nostru. Acesta ajută mult la a da o formă naturală buzelor și un volum la fel de estetic. Este cea mai bună alegere când vine vorba de mărire buze!

Efectele pentru mărire buze cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este o substanță care se împacă excelent cu corpul nostru. Este ca și cum ar fi fost acolo dintotdeauna, de aceea efectele sale sunt imediate:

  • Buze perfect conturate
  • Structura buzelor se păstrează în întregime
  • Volumul va fi în funcție de cât îți dorești și se va simți la fel ca înainte

Efectele acidului hialuronic în buze Craiova, durează de la șase până la zece luni. După acea perioadă va fi nevoie să repeți procedura.

Aceste lucruri depind foarte mult de organismul uman. Există persoane ale cărui corp absoarbe destul de repede acidul hialuronic injectat, de aceea în primul an posibil să fie nevoie de mai multe ședințe. Însă odată ce trupul nostru se obișnuiește cu noua schimbare, va fi din ce în ce mai ușor să reglezi substanța inclusiv la o cantitate mai mică.

Unele injecții cu acid hialuronic conțin inclusiv lidocaină, un anestezic local, care îți va amorți zona pentru ca tu să simți cât mai puțin disconfort.

Beneficiile acidului hialuronic în mărirea buzelor

Odată injectat, acidul hialuronic îți oferă suport și contur pentru strucutra și țesutul buzelor.

Beneficiile acidului hialuronic în mărirea buzelor includ:

Control asupra volumului buzelor. Substanța va fi injectată gradual și controlat. Astfel încât vei putea hotărâ alături de doctorul estetician cum să arate buzele tale la final. Poți cere o corectare de buze Craiova în cazul unei asimetrii sau o mărire buze față de momentul actual, când buzele sunt puțin conturate. Acidul hialuronic va garanta aspectul natural.

Tratementul de mărire buze se poate face etapizat. Injecțiile se pot aplica etapizat, în programări diferite, până ce tu vei obține rezultatul dorit. Mai ales că la prima injectare există șanse mari ca organismul tău să absoarbă din substanță.

Orice umflătură se dizolvă simplu și rapid. Mișcarea buzelor este normală și la început pot apărea mici umflături. Ele se vor dizolva ușor, iar medicul estetician îți va spune cum anume.

Perioadă scurtă de recuperare. Injecțiile cu acid hialuronic pentru mărire buze sunt mult mai ușor de acceptat. De aceea micile răni unde primești injecțiile sau umflăturile dispar destul de repede și vindecarea se face ușor.

Rezultate de durată. Ai să vezi că persoanele care au deja buzele injectate cu acid hialuronic îți vor confirma că nu trebuie să revii anual pentru reumplere neapărat. Sigur, mărirea buzelor nu este permanentă, va necesita repetarea procedurii la un moment dat.

Alergiile la acidul hialuronic sunt extrem de rare. Fiind o substanță pe care o avem deja în corpul nostru așa ceva nu se poate întâmpla. În schimb sunt persoane care sunt alergice la lidocaină și ar fi bine să cunoașteți acest amănunt înainte de a vă face o programare.

Ce se va întâmpla în timpul procedurii de mărire buze

O mărire buze durează puțin timp și este o procedură ușoară. Medicul estetician te va informa clar și va discuta cu tine despre aspectele dorite. Înainte de procedură buzele sunt amorțite fie cu o cremă sau cu injecții care să pregătească zona pentru o mărire buze.

Vei primi comprese reci sau gheață după procedura de mărire buze pentru a reduce reacția normală de roșeață și umflătură. Rujurile sau produsele pentru buze Craiova îți vor fi interzise pentru ziua respectivă până când buzele tale își vor mai reveni puțin.

În schimb medicul îți va recomanda să bei multă apă. Hidratatea va fi necesară.

Schimbarea dorită o vei observa imediat după procedură. După vindecare buzele tale se vor simți iar ca înainte, naturale, dar așa cum le-ai visat dintotdeauna

Este important să ai așteptări realiste asupra acestei proceduri de mărire buze. Atunci când vei ieși pe ușa cabinetului vei fi tot tu, însă mai mulțumită și posibil mai fericită. Tocmai de aceea ne place să te informăm. Indiferent de decizia, ne dorim ca tu să te simți fericită și împlinită.