fbpx

Rezultate imediate pentru injectare acid hialuronic buze

Jun 15, 2020 | Dermatologie estetică

O injectare acid hialuronic buze durează puțin iar rezultatele sunt imediate, suntem siguri că știi deja acest lucru. Acidul hialuronic este folosit pentru a contura, umple și rejuvena buzele, pentru acel zâmbet perfect.

Atât femeile cât și bărbații își doresc o mărire buze, o corectare a zâmbetului care se pierde din interior sau buze simetrice. Cu cât înaintăm în vârstă, cu atât buzele și pielea noastră pierd colagenul și acidul hialuronic produs de corpul nostru în mod natural. Buzele își pierd din volum, conturul se retrage și aspectul nostru tineresc se pierde.

Pentru alte persoane, buzele sunt subțiri sau foarte puțin conturare. O altă problemă comună este asimetria lor. Asimetria este ceva comun nouă tuturor. Însă la unele persoane aceste diferențe sunt mai ușor de observat decât la altele.

Tipurile de substanțe pentru injectare acid hialuronic buze pe care le folosim la MedLink Center Craiova sunt special concepute pentru a reda conturul natural și volumul mult dorit. Sunt substanțe sigure pentru o mărire buze în siguranță, cu recuperare ușoară și fără probleme.

Există desigur diverse tipuri de substanțe pentru buze acid hialuronic pe piața estetică, însă la MedLink Center le folosim pe cele care au o tehnologie avansată, sunt sigure și produc rezultatele cele mai bune.

Tipuri de injectare acid hialuronic buze

Injecțiile pentru mărire buze cu acid hialuronic adaugă volum, contur perfect și ajută la crearea unei simetrii perfecte.

Există diverse tipuri de substanțe care pot fi folosite pentru mărirea buzelor. Colagenul nu mai este demult o alegere în sensul acesta, deoarece recuperarea este mult mai lentă și prezintă riscul de a rămâne cu cicatrici sau o formă a buzelor nedorită.

Acidul hialoronic este cel mai indicat, însă chiar și pentru buze, acidul hialuronic ca substanță, este total diferită decât acidul hialuronic care se injectează pentru mobilitate, în genunchi sau pentru a rejuvena zona pomeților.

MedLink center îți oferă două tipuri de injectare acid hialuronic buze:

Juvederm

Juvederm pentru buze acid hialuronic este cel mai popular agent, deoarece substanța sa activă se transformă în gel. Astfel după injectarea cu acid hialuronic vei avea o mărire buze de lungă durată.

Iată câteva transformări pentru mărire buze:

  • Volum și definire, acea țuguiere senzuală a buzelor din profil
  • Un aspect plin, tineresc
  • Ridică marginile buzelor pentru un aspect mai plăcut al întregului chip

Rezultatele buze se văd imediat, fiind nevoie de o singură ședință pentru injectare acid hialuronic buze, iar noua schimbare va rezista cel puțin un an. Rezistența pentru o injectare acid hialuronic buze este dată inclusiv de stilul tău de viață și de genetică.

Acidul hialuronic este o substanță care se regăsește în corpul nostru în mod obișunit. De aceea, ea este absorbită treptat, iar o mărire buze devine o intervenție care trebuie repetată la un anumit interval de timp.

Poți ajuta ca acidul hialuronic să reziste un timp îndelungat dacă vrei acea mărire buze de durată. Fumatul și alcoolul sunt substanțe care îți pot cauza. Fumatul îmbătrânește tenul, afectând celulele, alcoolul deshidratează. Așadar ai nevoie de o viață sănătoasă și de hidratare.

În caz contrar vei reveni pentru o nouă injectare acid hialuronic buze mai devreme decât ți-ai fi propus.

Teosyal

Teosyal este o substanță pentru mărire buze care oferă acel surplus de acid hialuronic de care buzele tale au nevoie.

Oferă un aspect natural pentru:

  • Conturare buze acid hialuronic
  • mărire buze desăvârșită, cu volum și contur
  • Rehidratare prin injectare acid hialuronic buze
  • Atenuează liniile și ridurile din jurul buzelor

Aceste tratamente pentru injectare acid hialuronic buze nu sunt permanente. Astfel, în cazul în care nu vei mai dori să repeți experiența, ai șansa ca buzele tale să revină la normal. Cu diferența că vor rămâne ușor mai pline și vor arăta mai bine, pentru o vreme.

Recuperarea după o injectare acid hialuronic buze este imediată și rapidă, astfel îți vei putea relua activitățile obișnuite foarte repede. Fiind o substanță naturală, pe care o regăsim atât în natură, cât și în corpul nostru, este o procedură pe care o pot face inclusiv persoanele cu un stil de viață vegan.

Cum aleg tipul de injectare acid hialuronic buze?

Cel mai bun și indicat mod de alegere este cel pe care îl vei hotărâ discutând cu medicul estetician. În funcție de cum îți imaginezi că va arăta pentru tine o mărire de buze și de cum arată buzele tale, un profesionist îți va indica tipul de buze acid hialuronic care ți se potrivește.

Tratamentul pentru injectare acid hialuronic buze este conceput pentru a-ți oferi rezultate imediate, pentru un look natural așa cum ai visat.

La MedLink Center suntem alături de tine pas cu pas, pentru a putea lua cea mai bună decizie în acest sens. Vom lucra pentru ca tu să găsești înțelegere, sfaturi bune și proceduri pentru mărire buze perfecte.

Mici detalii pe care ar fi bine să le cunoști înainte de injectare

Dacă ai pielea sensibilă și ești predispusă la răni sau bubițe, ar fi bine să ne spui lucrul aceasta. De asemenea este important de știut dacă ai avut sau ai herpes simplex. Chiar și dormant, herpes simplex poate reapărea, fiind reactivat de intervenția de injectare acid hialuronic buze.

De aceea este indicat să comunicăm cu tine. Să aflăm istoricul tău, să cunoaștem toate nelămuririle sau grijile tale. Astfel vei putea avea parte de o recuperare mult mai rapidă și în siguranță. Noi îți vom putea prescrie medicația necesară pentru ca buzele tale să rămână intacte, bine conturate și ferite de alte neplăceri.

Atunci când vei ajunge la MedLink Center Craiova vei primi toate informațiile necesare pentru ca recuperarea după intervenția de mărire buze să fie rapidă și ușoară. Te așteptăm cu drag!