fbpx

Top 5 sfaturi DIY pentru îndepărtarea părului facial

May 18, 2020 | Gastroenterologie, Medicină internă

Când vine vorba de îndepărtarea părului nedorit, părul facial este cel mai neplăcut pentru că nu îl putem acoperi așa cum putem cu părul de pe corp.

Mai ales cu cantitățile crescute de conferințe video care au loc în aceste zile, este posibil să alegi să fii în pijamale de la gât în jos, dar totuși îți dorești ca îngrijirea părului facial să fie pe măsură.

Îndepărtarea părului DIY la domiciliu pare a fi alegerea perfectă, însă eliminarea părului acasă nu trebuie să însemne sacrificarea rezultatelor salonului. Iată sfaturile noastre de top pentru epilarea cu ceară acasă și obținerea acelorași rezultate profesionale.

TOP 5 SFATURI DIY PENTRU ÎNDEPĂRTAREA PĂRULUI FACIAL:

1. Pregătește-ți pielea

Pentru a obține cele mai bune rezultate, asigură-te că pielea ta este curată și uscată, eliminând orice uleiuri, hidratante și machiaj. Acest lucru va ajuta ceara să prindă părul în loc de murdărie și ulei.

2. Îndepărtarea părului facial în fața unei oglinzi mari, nu a unei oglinzi de mâini

Acest lucru este deosebit de important atunci când îți modelezi sprâncenele, deoarece poți face un pas înapoi ocazional pentru a îți vedea toată fața și a-ți verifica progresul. Acest lucru te va ajuta să determini dacă forma creată este potrivită pentru fața ta înainte de a merge prea departe!

3. Exersează mai întâi utilizarea de ceară pe o zonă mică a corpului

De exemplu, încearcă să folosești brațul astfel încât să știi care este senzația de care urmează să ai parte. În conformitate cu instrucțiunile cu fiecare produs, testează întotdeauna o cantitate mică de ceară și așteptați perioada necesară de 24 de ore înainte de a repeta procesul. Acest lucru este pentru a te asigura că nu ai alergii la ceară și, de asemenea, pentru a te asigura că cunoști temperatura potrivită pentru piele.

4. Evaluează direcția creșterii părului

Ceara trebuie aplicată în direcția creșterii părului și îndepărtată în sens invers. Înainte de epilare, ia-ți un moment pentru a te asigura că înțelegi direcția în care crește părul. Dacă părul buzei superioare crește în două direcții diferite, ar trebui să tratezi acest lucru în două secțiuni diferite. Părul trebuie să aibă între 2-5 mm lungime pentru ca sesiunea. să fie eficientă.

5. După epilare, evită să atingi zona

Acest lucru va împiedica orice uleiuri sau bacterii de pe mâinile tale să irite foliculii de păr deschisi.

Unul dintre avantajele epilării cu ceară a îndepărtarea părului facial asupra bărbieritului este rezultatele de lungă durată. Urmează aceste sfaturi pentru a obține o piele netedă cu rezultate de salon care durează.