fbpx

7 lucruri despre fillere pentru mărirea buzelor

Aug 26, 2020 | Dermatologie estetică

Dacă ai luat decizia de a opta pentru fillere cu acid hialuronic pentru mărirea și conturarea buzelor, înainte de procedura propriu-zisă este bine să îți faci o scurtă trecere în revistă a beneficiilor, riscurilor și lucururilor pe care trebuie să le iei în considerare când vine vorba despre o astfel de procedură estetică.

În prezent, fillere pentru buze sunt una dintre cele mai obișnuite proceduri cosmetice, dar înainte de a face o astfel de procedură este imporant să fii sigură că sunt soluția potrivită pentru tine. De aceea, în cele de urmeză, îți vom prezenta 7 lucruri importante pe care trebuie să le iei în considerare, pentru ca rezultatele de mărire buze să fie exact ceea ce îți dorești.

Cuprins: Medic potrivit | Rezultate | Pregătire | Juvederm | Riscuri

1. Alege medicul potrivit

Acesta este probabil cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci înainte de a-ți face un tratament cu fillere cu acid hialuronic. Citește recenziile, studiază imaginile și, cel mai important, asigură-te că medicul ales este specializat în astfel de tratamente de mărire buze. Poate fi un chirurg plastician, estetician sau dermatolog.

2. Fillere se fac treptat, pentru obținerea unor efecte „dramatice”

Când vine vorba de fillere, după prima injectare cu acid hialuronic este indicat să aștepți până la vindecarea completă, înainte de a opta pentru o nouă injectare. De asemenea, ia în considerare faptul că, imediat după injectare, există o mică umflătură din procedură, astfel încât poate fi nevoie de câteva zile la o săptămână pentru a vedea rezultatele finale.

3. Gândește-te ce rezultate îți dorești

Acidul hialuronic este utilizat în multe proceduri estetice, cea mai cunoscută dintre ele fiind cea de mărire buze. Înainte de a opta pentru fillere, trebuie să știi că, pe lângă efectul de mărire, acestea ajută și la conturarea buzelor.

Vezi imagini care îți plac, gândește-te dacă îți dorești mai multă conturare, mai mult volum sau câte puțin din fiecare și discută cu medicul tău toate aceste aspecte. În funcție de rezultatele de mărire buze cu fillere cu acid hialuronic, modul în care dorești să corectezi sau modifici forma buzelor sau dacă vrei dor puțin mai mult volum, medicul va stabili tehnica de injectare potrivită pemtru obținerea efectelor maxime.

4. Pregătește-te înainte de a-ți face fillere

Chiar dacă nu este o procedură chirurgicală și este non-invazivă, injectarea de fillere presupune anumite „reguli de aur” pe care trebuie să le respecți dacă îți dorești o mărire buze cât mai frumoasă și rezultate fără efecte adverse. Cu o săptămână înainte de programare, nu ar trebui să iei aspirină, antiinflamatoare (cum ar fi Ibuprofen), ulei de pește, multivitamine sau vitamina E. De asemenea, este indicat să eviți alcoolul sau cofeina cu 24 de ore înainte și după procedură, deoarece acest lucru va ajuta la reducerea umflăturii.

5. Alege fillere de înaltă calitate

În prezent, pe piația de fillere cu acid hialuronic există numeorase branduri, precum Juvederm și Restylane. Ambele sunt de înaltă calitate și oferă rezultate de mărire buze frumoase. Pentru contur, Juvederm este o variantă potrivită de filler cu acid hialuronic. Pentru un aspect cât mai natural, Restylane este o opțiune excelentă, cu toate acestea, medicul dvs. va ști care este cel mai bine în funcție de tipul de aspect pe care doriți să îl obțineți.

6. Procedura este rapidă, iar rezultatele se văd imediat

Dacă îți este teamă de procedura de injectare fillere, trebuie să știi că aceasta durează foarte puțin, undeva la 15 minute în medie. Înainte de aceasta, medicul va stabili o consultație în cadrul căreia veți discuta toate aspectele legate de rezultate, riscuri, procedura și tot ceea ce mai vrei să afli despre fillere cu acid hialuronic. Injectarea se face fără durere, unii medici aplicând o cremă anestezică înainte pentru reducerea disconfortului.  Vei putea vedea rezultatele aproape imediat după injectare, dar așteaptă-te la ușoare vânătăi sau umflături în zona de injecatre fillere. Nu îți face griji, acestea trec în maxim 2 zile de la tratamentul de mărire buze. Poți ține puțină gheață (învelită într-un meterial) pe buze pentru a ajuta la dezumflarea.

7. Înțelege riscurile fillerelor cu acid hialuronic

Deoarece adesea se face referire la fillere ca la o procedură lipsită de riscuri, trebuie să iei totuți în considerare anumite aspecte. Există posibilitatea unei reacții alergice la subtanța folosită (acid hialuronic). Ca la orice produs injectabil (Botox, acid hialuronic, etc.), te poți aștepta la apariția de mici umflături și/ sau vânătăi, în zona înțepăturii. Alte reacții adverse comune includ: roşeaţă, sensibilitate, dureri minore, mâncărime. Toate acestea dispar, de obicei, în două până la patru săptămâni de la injectarea de fillere.

Sperăm că am reușit să ți răspundem la cât mai multe din întrebările pe care le ai legate de fillere cu acid hialuronic și tratamentul estetic de mărire și conturare buze. Reține că este important să alegi un medic specializat în această procedură, să discuți deschis despre rezultatele dorite și să ai așteptări realiste în ceea ce privește modificarea formei și conturului buzelor, pentru a obține rezultate frumoase și cât mai naturale.

Alege din gama largă de tratamente la cea mai dorită Clinică Estetică din Craiova iar noi te ajutăm să corectezi și cea mai mică imperfecțiune.

8 + 1 =