Cel mai mare disconfort (iritații, fire crescute sub piele, mâncărime) îl creează părul nedorit. Epilarea definitivă cu Laser Diodă nu este un lux, ci o necesitate.

Clinica Medlink a ales să lucreze cu cel mai eficient aparat de epilare Laser Diodă, cu trei lungimi de undă de 755 nm, 808 nm, 1064 nm, fiind singurul aparat pe care medicii dermatologi îl recomandă în vederea eliminări firelor de păr de la suprafața corpului.

Metodele tradiționale de îndepărtare a firelor de păr sunt incomode, dureroase, costisitoare și oferă doar rezultate temporare. Petreci mult timp în saloanele de înfrumusețare, în baie, încercand să ai o piele fină și catifelată fără urme de ceară. Astfel uiti de cei dragi și să consideri că timpul nu este indeajuns.

Epilarea cu laser este o metodă sigură care oferă rezultate garantate și poate fi folosită pe toate regiunile corpului, lăsând în urmă o piele catifelată și luminoasă.

Pe langa un aspect estetic plăcut și de durată, epilarea cu Laser Diodă are urmatoarele avantaje pentru care să o încerci:

1. Este singura metodă recomandată de medicii dermatolgi în vederea eliminări firelor de păr de la suprafața corpului, aceasta fiind indicată chiar și în cazul firelor crescute sub piele.

2. Ai acces la următorul nivel de catifelare, răsfăț și eleganță pentru pielea ta si uiți de disconfortul epilatului clasic.

3. Este cea mai confortabilă și eficientă metodă de epilare existentă în acest moment și se poate realiza în orice perioadă a anlui.

4. Tratează sute de foliculi în același timp.

5. Laserul Diodă este singurul aparat care oferă rezultate garantate pe toate tipurile de piele și ten, chiar și pe pielea foarte bronzată. Multe femei își doresc să aibă o piele bronzată, perfectă și fără păr.

6. Epilarea definitivă te ajuta să faci economii. Această procedura este cea mai bună investiție, atât pentru o femeie cât și pentru un bărbat, tratamentul complet de epilare este mai economic în comparație cu metodele clasice de epilare. Pe lângă banii pe care îi economisești, salvezi timp și datorită tratamentului ai mai mult timp pentru tine si cei dragi.

7. Este o procedură non-invaziva si nedureroasa, chiar și în zonele foarte sensibile (mustață, axilă, inghinal).

8. Efectele secundare sunt rare și minore, acestea fiind: roșeața zonei, posibilă pigmentare a pieli. Laserul Diodă permite specialistului să ajusteze tratamentul în funcție de tipul de piele si culoarea firelor de păr, asigurând o eficiență maximă a tratamentului cu o viteză sporită.

9. Epilarea definitivă cu laser diodă oferă siguranță sporită – laserul are o lungime de undă fixă care distruge doar rădăcina firului de păr fără ca pielea să aibă de suferit.

10. Epilarea definitiva cu Laser Diodă se poate face atât la femei cât și la bărbați, este o metoda care în ultimii ani a devenit accesibilă orcui, rezultatele fiind uimitoare.

Cel mai important aspect care trebuie luat în considerare când te-ai decis să te epilezi cu Laser Diodă este ca pe tot parcursul tratamentului părul trebuie eliminat doar prin radere.

Te așteptăm la Clinica Medlink unde unul din medicii specialiști îți va efectua istoricul medical și tipul de pilozitate, aceste aspecte fiind importante pentru personalizarea tratamentului.

Trebuie ales cu grijă clinica medicală sau salonul în care alegi să faci epilarea definitiva. Asigura-te ca ofera conditii excepționale privind igiena și siguranța ta.