fbpx

De ce vedetele își fac epilare definitivă cu laser dioda?

Dec 16, 2015 | Epilare definitivă

Cel mai mare disconfort (iritații, fire crescute sub piele, mâncărime) îl creează părul nedorit. Procedura de epilare definitivă cu Laser Dioda nu este un lux, ci o necesitate.

Clinica Medlink a ales să lucreze cu cel mai eficient aparat de epilare definitivă cu Laser Dioda, cu trei lungimi de undă de 755 nm, 808 nm, 1064 nm, fiind singurul aparat pe care medicii dermatologi îl recomandă în vederea eliminări firelor de păr de la suprafața corpului.

Metodele tradiționale de îndepărtare a firelor de păr sunt incomode, dureroase, costisitoare și oferă doar rezultate temporare. Petreci mult timp în saloanele de înfrumusețare, în baie, încercand să ai o piele fină și catifelată fără urme de ceară. Astfel uiti de cei dragi și să consideri că timpul nu este indeajuns.

Tehnica de epilare definitivă cu laser dioda este o metodă sigură care oferă rezultate garantate și poate fi folosită pe toate regiunile corpului, lăsând în urmă o piele catifelată și luminoasă.

Pe langa un aspect estetic plăcut și de durată, tehnica de epilare definitivă cu Laser Dioda are urmatoarele avantaje pentru care să o încerci:

1. Este singura metodă recomandată de medicii dermatolgi în vederea eliminări firelor de păr de la suprafața corpului, aceasta fiind indicată chiar și în cazul firelor crescute sub piele.

2. Ai acces la următorul nivel de catifelare, răsfăț și eleganță pentru pielea ta si uiți de disconfortul epilatului clasic.

3. Este cea mai confortabilă și eficientă metodă de epilare existentă în acest moment și se poate realiza în orice perioadă a anlui.

4. Tratează sute de foliculi în același timp.

5. Laserul Diodă este singurul aparat care oferă rezultate garantate pe toate tipurile de piele și ten, chiar și pe pielea foarte bronzată. Multe femei își doresc să aibă o piele bronzată, perfectă și fără păr.

Te așteptăm la Clinica Medlink, pentru tratamentul de epilare definitivă cu laser dioda în Craiova, fără niciun risc și fără durere, datorită sistemului de răcire „crystal freeze” ce menține o temperatura constanta de 6° C, cu o rată de succes 100% pe orice tip de piele.

6. Epilarea definitivă te ajuta să faci economii. Această procedura este cea mai bună investiție, atât pentru o femeie cât și pentru un bărbat, tratamentul complet de epilare este mai economic în comparație cu metodele clasice de epilare. Pe lângă banii pe care îi economisești, salvezi timp și datorită tratamentului ai mai mult timp pentru tine si cei dragi.

7. Este o procedură non-invaziva si nedureroasa, chiar și în zonele foarte sensibile (mustață, axilă, inghinal).

8. Efectele secundare sunt rare și minore, acestea fiind: roșeața zonei, posibilă pigmentare a pieli. Laserul Diodă permite specialistului să ajusteze tratamentul în funcție de tipul de piele si culoarea firelor de păr, asigurând o eficiență maximă a tratamentului cu o viteză sporită.

9. Metoda de epilare definitivă cu laser dioda oferă siguranță sporită – laserul are o lungime de undă fixă care distruge doar rădăcina firului de păr fără ca pielea să aibă de suferit.

10. Tehnica de epilarea definitivă cu Laser Dioda se poate face atât la femei cât și la bărbați, este o metoda care în ultimii ani a devenit accesibilă orcui, rezultatele fiind uimitoare.

Cel mai important aspect care trebuie luat în considerare când te-ai decis să te epilezi cu Laser Diodă este ca pe tot parcursul tratamentului părul trebuie eliminat doar prin radere.

Te așteptăm la Clinica Medlink unde unul din medicii specialiști îți va efectua istoricul medical și tipul de pilozitate, aceste aspecte fiind importante pentru personalizarea tratamentului.

Trebuie ales cu grijă clinica medicală sau salonul în care alegi să faci epilarea definitiva. Asigura-te ca ofera conditii excepționale privind igiena și siguranța ta.

Alege din gama largă de tratamente la cea mai dorită Clinică Estetică din Craiova iar noi te ajutăm să corectezi și cea mai mică imperfecțiune.

4 + 12 =