fbpx

Ce să faci înainte și după o epilare cu laser dioda

Feb 17, 2020 | Epilare definitivă

Epilare cu Laser Dioda reprezintă astăzi cea mai eficientă metodă în distrugerea definitivă a firelor de păr de la suprafața corpului, cu o rată de succes 100%.

Așa cum probabil știi, procedura de îndepărtare a părului prin epilare cu Laser Dioda este dorita atât de doamne cât și de domni.

Însă mai puțin cunoscut este felul în care trebui să avem grijă de pielea noastră după ce am efectuat procedura de epilare cu Laser Dioda.

În primul rând, până la 2 ore după procedură nu este indicat să aplici niciun fel de cremă, ulei sau unt de corp. Trebuie evitate dușurile fierbinți și mersul la sală în prime 4-6 ore.

În al doilea rând, după procedură nu te expune la soare sau solar în următoarele 24 de ore. Dacă tratamentul s-a efectuat la nivelul feței, atunci zona trebuie protejată cu cremă de protecție SPF 30, în timpul iernii, sau SPF 50, în timpul verii.

După trecerea timpului menționat anterior, specialiștii în epilare cu laser dioda le recomandă persoanelor care apelează la un astfel de tratament să utilizeze numai produse testate dermatologic, precum și produse dermato cosmetice fără parabeni.

Ce produse ar trebui să folosim după procedura de Epilare cu Laser Dioda?

1. Cremele de corp hidratante cu efect de calmare

Acestea sunt indicate post procedura de epilare definitivă deoarece ele calmează rapid posibilele zone iritate.

2. Laptele de corp

Este produsul ce poate fi aplicat la nivelul întregului corp la scurt timp după efectuarea unei sedințe de epilare cu Laser Dioda. Datorită texturii sale cremoase, acesta intră rapid în piele și este folosit de doamne, de cele mai mute ori, când acestea sunt pe fugă.

3. Uleiul de corp

Un ulei de calitate este întodeauna un bun hidratant al pielii tale. Acesta nu doar că hidrateaza pielea, dar iî oferă și un luciu aparte. Este foarte recomandat imediat după procedura de epilare cu laser dioda.

4. Untul de corp

Un bun hidratant al pielii este untul de corp, folosit de o mulțime de persoane. Untul de corp cu mirosul preferat poate fi folosit după procedura de epilare definitivă cu laser și te poți bucura de efectul catifelat lăsat de acesta pe pielea ta.

5. Scrubul

Acesta poate fi folosi la aproximativ 48 de ore după terminarea tratamentului. El reprezintă un bun exfoliant care, folosit corespunzător, te ajută să obții picioare fine pe o perioadă îndelungată de timp.

Toate produsele menționate anterior sunt bune hidratante ale tegumentului nostru și nu s-a descoperit niciun fel se efect negativ ca urmare a folosirii acestora.

Specialiștii în domeniul epilării cu laser, pun la dispoziția ta creme, uleiuri și lapte de corp care sunt concepute special pentru a putea fi aplicate imediat după finalizarea tratamentului.

Acestea sunt produse profesionale care se pot cumpăra direct din clinicile în care s-a efectuat tratamentul și de care te poți bucura și acasă.

Alege din gama largă de tratamente la cea mai dorită Clinică Estetică din Craiova iar noi te ajutăm să corectezi și cea mai mică imperfecțiune.

12 + 14 =