fbpx

Volumizare obraji

Tratamentul de volumizare obraji poate fi crucial pentru frumusețe, jucând un rol cheie de sprijin pentru alte caracteristici. Este tratat cu mici injecții de umplutură dermică sub piele pentru a sculpta forma suprafeței pielii. Rezultatele durează de la 6 până la 18 luni, în funcție de produsul utilizat.

Disponibilitate

Luni – Vineri: 8:00 – 20:00

Weekend: 10:00 – 18:00

Contactează-ne

0770 982 559

Apelează-ne cu încredere. Suntem mereu alături de tine.

Vizitează-ne

Ne găseți în Craiova

Str. Adrian Păunescu, nr 20

De ce să alegi umpluturi dermice pentru volumizare obraji?

Pierderea aspectului tânăr în zona obrazului poate fi destul de supărătoare. În special pentru celee care reușesc să piardă în greutate sau sunt în mod natural subțiri, lipsa volumului în obraji poate da un aspect slab.

Obrajii sunt esențiali pentru față și un obraz frumos susține ochii, poate îmbunătăți linia maxilarului și poate ridica umbrele din fața mediană. Este posibil să ai un os al obrazului mai plat sau să fi pierdut volumul și definiția pe măsură ce îmbătrânești. Este posibil să vezi umbre sau scufundări în jurul osului obrazului asociate cu pierderea în greutate – în orice caz, profesioniștii din domeniul estetic al Medlink Estetix îți pot restabili sau înfrumuseța obrazul într-o scurtă procedură cu rezultate instantanee.

Analiza facială avansată

Cum funcționează?

UMPLUTURI DERMICE PENTRU OBRAJI

De-a lungul timpului, obrajii noștri se pot aplatiza, iar punctul nostru natural original poate începe să pară mai jos. Modificările au loc, de asemenea, sub suprafața pielii, unde pierderea treptată a structurilor de susținere a țesuturilor și efectele gravitației pe termen lung înseamnă că zone mai mari ale feței își pierd volumul și forma. Aceste modificări afectează în special obrajii și bărbia.

Injecțiile plasate cu atenție adaugă volum punctelor de frumusețe sau înlocuiesc volumul acolo unde a fost pierdut. Folosim două materiale de umplutură dermice, ambele concepute pentru ridicarea și modelarea obrazului și pentru a afișa rezultate instantanee care durează 6 – 24 de luni.

Prin urmare, umpluturile dermice avansate ne pot restabili pierderea volumului în obraji în timpul îmbătrânirii, pot ajuta la refacerea golurilor și pot lucra la formarea pomeților. Juvederm Voluma este conceput pentru a face față unor zone mai mari de pierdere de volum pentru un aspect măgulitor și reîmprospătat, care durează.

Tratamente Preț (lei) Plata în rate
Volumizare obraji – 1 ML Acid Hialuronic 1300 2 luni (700 lei prima rată)
Pentru ca procedura de volumizare obraji să aibă rezultatele dorite, recomandăm 2 ML de Acid Hialuronic, însă cantitatea necesară poate varia în funcție de pacient.

Cum arată tratamentul de volumizare obraji?

După o consultare cu un medicul estetician Medlink Estetix, unde discutați prețurile, costurile și rezultatele dorite, vei programa o întâlnire pentru un tratament pentru volumizare obraji.

» Pregătirea procedurii

În cele două săptămâni anterioare procedurii, va trebui să eviti administrarea oricărui medicament care diluează sângele, cum ar fi aspirina.

Dacă utilizezi diluanți de sânge pe bază de prescripție medicală, informeză-l pe medicul estetician la întâlnirea de consultare. Acestea îți pot oferi îndrumări suplimentare pentru a te pregăti pentru tratament.

» Etapele procedurii

În timpul programării, te vei întinde într-un mediu sterilizat. Medicul estetician poate aplica un anestezic local pe locul injectării sau poate exista un agent amorțitor deja amestecat în umplutura dermică. Procesul de injectare ar trebui să fie simplu și va dura aproximativ 20 de minute.

După injectare, vei putea vedea imediat unele dintre rezultate. Va dura o zi sau două pentru ca materialul de umplutură să se așeze.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE ȘI RĂSPUNSURI

Din ce sunt realizate umpluturile dermice și cum funcționează?

Umplutura cutanată este un gel fabricat din acid hialuronic – un element natural pe care îl avem cu toții. Pentru a rezolva ridurile supărătoare, este injectat sub suprafața pielii pentru a înfunda țesutul din jur.

Ce produse folosiți?

Profesioniștii din domeniul estetic al Medlink Estetix folosesc doar cele mai bune produse disponibile pe piață. Suntem mari credincioși în calitatea și rezultatele obținute de produsele din gama Juvederm. Pentru volumizarea obrazului, folosim Juvederm Voluma, care poate dura până la 18 luni.

Pentru cât timp ar trebui să dureze rezultatele?

Tratamentul în obraji cu Juvederm Voluma poate dura până la 18 luni. Cu toate acestea, este important să reții că stilul tău de viață, cantitatea de corecție necesară și diferitele tipuri de piele vor avea un impact asupra perioadei de timp pentru care durează tratamentul.

Cât va dura procedura de volumizare a buzelor?

De obicei, vor fi necesare 45-60 de minute pentru a finaliza procedura. Fiecare tratament include o consultație completă pentru a ne asigura că înțelegem aspectul pe care încerci să îl obții.

Injecțiile în obraji sunt dureroase?

Umplutura noastră dermică recomandată, Juvederm Voluma, are un anestezic încorporat numit lidocaină care crește confortul. În plus, totuși, aplicăm o cremă anestezică pentru a te ajuta să faci tratamentul cât mai confortabil posibil. La fel ca în cazul oricărei proceduri medicale, se poate resimți o cantitate mică de disconfort, dar profesioniștii din domeniul estetic al Medlink Estetix sunt atât de avansați în tehnicile lor încât majoritatea clienților simt puțin sau deloc disconfort.

Este sigură volumizarea obrazului folosind umpluturi dermice?

Da. Doar 1 din 20.000 de tratamente duc la o reacție alergică. Deși umpluturile dermice pot fi inversate folosind o altă injecție, această cerință este extrem de rară.

Ce trebuie să iau în considerare după tratamentul de umplere dermică?

Nu există timp de recuperare cu umpluturile dermice, astfel încât poți relua imediat activitățile zilnice normale. Evită alcoolul excesiv, exercițiile fizice sau soarele în primele 24 de ore.

Experiență plăcută alături de voi, multe cuvinte de laudă! Personal atent la nevoile pacienților, răsfăț de nota 10, aparatură de ultimă generație și cunoștințe variate, profesionalism și multă implicare. Felicitări! Recomand cu încredere Medlink Center!

Mihaela Ostroveanu

Atmosferă destinsă și relaxată, personal foarte amabil și atent, iar aparatura în cadrul serviciilor de estetică de ultimă generație, am avut parte de îmbunătățiri vizibile încă de la prima ședință. Recomand cu drag.

Andreea Ciontu

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.