fbpx

Ridicare sprâncene non-chirurgical

Ochii sunt cu siguranță cea mai importantă caracteristică a feței. Capacitatea lor de a fi un punct culminant al feței este diminuată de linii, riduri, pierderea genelor, lăsarea sprâncenelor și pierderea volumului obrazului – toate acestea sunt lucruri care pot fi restaurate cu pricepere de către medici Medlink Estetix cu înaltă pregătire.

Disponibilitate

Luni – Vineri: 8:00 – 20:00

Weekend: 10:00 – 18:00

Contactează-ne

0770 982 559

Apelează-ne cu încredere. Suntem mereu alături de tine.

Vizitează-ne

Ne găseți în Craiova

Str. Adrian Păunescu, nr 20

De ce să alegi tratamentul non-chirurgical de ridicare sprâncene?

Sprâncenele sunt o zonă extrem de expresivă a feței – o mișcare subtilă poate trăda sau comunica cea mai mică emoție.

Îngrijirea sprâncenelor a devenit unul dintre tratamentele indispensabile în rutinele de înfrumusețare ale femeilor pentru a profita la maximum de modelarea frunții cu programe de tweezing, depilare, filetare și colorare.

Cu toate acestea, pe măsură ce trec anii, sprâncenele tind să devină mai plate și să se deplaseze în jos. Arcul tânăr poate lăsa locul unei sprâncene mai drepte care poate face o persoană să pară obosită, în vârstă sau chiar tristă sau furioasă.

Ridicarea non-chirurgicală a sprâncenelor este o nouă opțiune, permițând pacienților să experimenteze o sprânceană ridicată fără a fi nevoie de o intervenție chirurgicală.

Analiza facială avansată

Cum funcționează?

Folosind cele mai recente injecții anti-îmbătrânire, medicii esteticieni Medlink Estetix sunt instruiți în această tehnică avansată de injectare precisă în zone specifice din fața superioară, pentru a crea un efect de ridicare. Rezultatele sunt o sprânceană ridicată, arcuită, care deschide ochii pentru a crea un aspect mai captivant, dramatic.

Avantajele ridicării non-chirurgicale a sprâncenelor:

  • Rezultate instantanee
  • Întinerire
  • Fruntă arcuită atractivă
  • Tehnica neinvazivă – costuri mai sigure și mai mici comparativ cu intervenția chirurgicală

ÎNTREBĂRI FRECVENTE ȘI RĂSPUNSURI

Pentru cine este tratamentul ridicării non-chirurgicale a sprâncenelor?

Tehnica este ideală pentru oricine dorește să își ridice sprâncenele și să își netezească zona sprâncenelor. Acestea sunt zone comune de îngrijorare cu procesul de îmbătrânire, dar tratamentul este surprinzător de eficient la sculptarea sprâncenelor, precum și la abordarea liniilor și a ridurilor.

Ce produs este utilizat?

Folosim injecții BOTOX® pentru a obține rezultatul non-chirurgical al ridicării sprâncenelor, dar și umpluturi dermice. Cheia este să îți evaluezi pe deplin fața și nevoile, astfel încât să îți putem recomanda cea mai potrivită procedură și să îți oferim toate informațiile necesare astfel încât să poți lua decizia potrivită pentru tine. Consultările sunt gratuite, deci nu există presiune, dar vei vedea un estetician calificat și cu experiență care îți poate explica totul despre produsele, tehnicile și poziționarea precisă a injecțiilor necesare.

Uneori putem refuza tratamentul dacă medicul consideră că nu este în interesul tău. Și acest lucru va fi explicat pe deplin.

Familia și prietenii mei vor ști că am avut o ridicare non-chirurgicală a sprâncenelor?

Cel mai adesea, cei care te cunosc vor observa că arăți mai fresh, dar nu vor știi în mod specific de ce.

Poate că cei care au avut ei înșiși un astfel de tratament și sunt deosebit de atenți pot avea o idee.

Pot consuma alcool după tratament non-chirurgical pentru ridicarea sprâncenelor?

Pentru următoarele 24 de ore după ce ai primit tratament non-chirurgical pentru ridicarea sprâncenelor, nu trebuie să consumi alcool.

Am nevoie de o programare suplimentară?

Nu neaparat. Mulți oameni nu trebuie să se întoarcă pentru o ajustare. Este o alegere personală, nu o necesitate clinică. Vom comunica cu tine la scurt timp după tratament pentru a verifica cum arată rezultatul. Dacă dorești o ajustare, te rugăm să te reprogramezi.

Experiență plăcută alături de voi, multe cuvinte de laudă! Personal atent la nevoile pacienților, răsfăț de nota 10, aparatură de ultimă generație și cunoștințe variate, profesionalism și multă implicare. Felicitări! Recomand cu încredere Medlink Center!

Mihaela Ostroveanu

Atmosferă destinsă și relaxată, personal foarte amabil și atent, iar aparatura în cadrul serviciilor de estetică de ultimă generație, am avut parte de îmbunătățiri vizibile încă de la prima ședință. Recomand cu drag.

Andreea Ciontu

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.

1 + 15 =