fbpx

PROFIL FACIAL

Realizarea profilului feței folosește principiile științifice cheie ale frumuseții pentru a reechilibra trăsăturile faciale, cum ar fi nasul, bărbia și buzele, pentru proporții și simetrie mai armonizate, creând un aspect general mai frumos atât din partea laterală a feței, cât și din față.

Disponibilitate

Luni – Vineri: 8:00 – 20:00

Weekend: 10:00 – 18:00

Contactează-ne

0770 982 559

Apelează-ne cu încredere. Suntem mereu alături de tine.

Vizitează-ne

Ne găseți în Craiova

Str. Adrian Păunescu, nr 20

De ce să alegi realizarea profilului facial?

Remodelarea profilului facial este unul dintre cele mai eficiente tratamente care pot fi realizate cu umpluturile faciale, deoarece acționează pentru a reechilibra caracteristicile cheie ale feței pentru a îmbunătăți echilibrul, simetria și armonia pentru un profil mai plăcut din punct de vedere estetic.

Dr. Sam Mais, administratorul clinicii Medlink Estetix, explică:

Consider că profilul facial este unul dintre cele mai satisfăcătoare tratamente care au legătură cu umpluturile dermice.

Nasul, bărbia și buzele care se remodelează pentru a genera genera un aspect mai armonios, care pur și simplu te face să arăți mai frumoasă, fără să arăți „fals”.

Mici ajustări în multe locuri reprezintă cheia pentru o transformare frumoasă care să nu te distragă sau să nu te redefinească, dar care să permită frumuseții tale naturale să strălucească.

Analiza facială avansată

Avantajele profilării feței

CE POATE FI ÎMBUNĂTĂȚIT CU PROFILAREA FEȚEI?

Tratamentul profilului facial se uită la proiecția relativă, forma și poziția a trei zone cheie ale feței care formează structura sa de bază:

  • Bărbie
  • Nas
  • Buze

Pentru a obține profilul facial ideal, este vorba de a privi unghiurile dintre diferite caracteristici. Există unghiuri ideale între frunte și nas, nas și gură, și gură și bărbie. Deși rinoplastia non-chirurgicală este nucleul profilării feței, câștigurile reale sunt atunci când faci nasul să se potrivească cu alte caracteristici ale feței, în special cu buza superioară și bărbia.

O procedură bine realizată ar trebui să creeze un sentiment de armonie și nu ar trebui niciodată să facă pe cineva să pară fals. Pe lângă unghiuri, ne uităm și la proporții și încercăm să folosim „raportul de aur” al lui Leonardo da Vinci.

3 PAȘI PENTRU ARMONIE FACIALĂ

1. Analiza atentă a trăsăturilor și proporțiilor faciale ale pacientului.

2. O înțelegere profundă a principiilor științifice ale frumuseții – inclusiv unghiuri și rapoarte care definesc „frumusețea”.

3. Aplicarea de umpluturi faciale utilizând tehnicile subtile ale Medlink Estetix, care implică injecții multiple de cantități mici de umplutură în mai multe locuri susținute în partea de jos a feței de o bărbie mai definită.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE ȘI RĂSPUNSURI

De ce nu am auzit de acest tratament?

Rearmonizarea facială este o procedură estetică avansată. Mulți practicanți și clinici preferă să rămână la binecunoscutele tratamente ușoare. Cu toate acestea, pentru medicii calificați și instruiți, aceasta este una dintre cele mai eficiente și satisfăcătoare proceduri.

Cât durează rezultatul tratamentului?

Medicii Medlink Estetix folosesc ultima generație de fillere de lungă durată. Rezultatele durează până la 18 luni, moment în care tratamentul poate fi repetat.

Acesta este un tratament sigur?

Da, folosim fillere faciale de marcă de top care au înregistrări excelente de siguranță. Dozele cosmetice de umpluturi dermice sunt relativ mici în termeni reali și reacțiile alergice sunt extrem de rare.

Chirurgia cu implanturi faciale prezintă o serie de riscuri cunoscute, inclusiv infecția și riscul de eșec.

Umpluturile cutanate sunt o alternativă extrem de acceptabilă, oferind un rezultat mai natural, care poate fi ajustat dacă este necesar.

Cât va dura tratamentul?

Acest lucru depinde foarte mult de planul tău de tratament și / sau de opțiunile dorite.

Am nevoie de o consultație inițială înainte de un tratament de umplere dermică?

Esteticienii noștri vor oferi întotdeauna o consultație înainte de tratament, dar, de obicei, puteți avea tratamentul în timpul aceleiași întâlniri, dacă atât tu, cât și medicul estetician sunteți de acord să începi tratamentul.

Ce trebuie să iau în considerare după tratament?

Deoarece umpluturile dermice au un timp de recuperare redus sau deloc, este necesară puțină îngrijire ulterioară. Vei fi sfătuită să eviți machiajul imediat după tratament, să stai departe de soare, și să eviți exercițiile fizice sau consumul de alcool în primele 24 de ore.

Cât costă?

Întrucât tratamentul este personalizat individual, va fi furnizat un cost în timpul sau imediat după consultație.

Cât durează tratamentul?

În general, aproximativ 30 de minute pentru a finaliza o remodelare a profilului facial, deși acest lucru va depinde din nou de individ.

Experiență plăcută alături de voi, multe cuvinte de laudă! Personal atent la nevoile pacienților, răsfăț de nota 10, aparatură de ultimă generație și cunoștințe variate, profesionalism și multă implicare. Felicitări! Recomand cu încredere Medlink Center!

Mihaela Ostroveanu

Atmosferă destinsă și relaxată, personal foarte amabil și atent, iar aparatura în cadrul serviciilor de estetică de ultimă generație, am avut parte de îmbunătățiri vizibile încă de la prima ședință. Recomand cu drag.

Andreea Ciontu

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.

9 + 6 =