fbpx

Mărirea și remodelarea bărbiei

Remodelarea bărbiei folosind cele mai noi tehnici estetice pentru un rezultat complet natural. Gropile nedorite pot fi, de asemenea, netezite.

Disponibilitate

Luni – Vineri: 8:00 – 20:00

Weekend: 10:00 – 18:00

Contactează-ne

0770 982 559

Apelează-ne cu încredere. Suntem mereu alături de tine.

Vizitează-ne

Ne găseți în Craiova

Str. Adrian Păunescu, nr 20

De ce să alegi remodelarea bărbiei?

O bărbie bine proporționată a fost întotdeauna considerată un lucru de frumusețe, iar proporțiile exacte au fost studiate și definite de artiști, și utilizate de profesioniștii din medicina estetică pentru a ghida procedurile.

Într-o nouă dezvoltare, mărirea bărbiei cu umpluturi dermice a devenit abordarea cea mai comună pentru a îmbunătăți frumusețea cu un risc minim și rezultate instantanee care durează 12-18 luni. Mulți pacienți sunt nemulțumiți de forma bărbie și sunt surprinși să afle că acest lucru poate fi îmbunătățit destul de repede folosind tehnici estetice moderne.

Clinicienii estetici ai Medlink Estetix sunt instruiți în remodelarea bărbiei folosind cele mai noi injecții cosmetice. O bărbie slabă poate fi remodelată ușor cu un rezultat complet natural, în timp ce gropile nedorite pot fi netezite.

Analiza facială avansată

Cum se obține remodelarea bărbiei?

MĂRIREA ȘI REMODELAREA BĂRBIEI FOLOSIND UMPLUTURĂ DERMICĂ

Esteticianul Medlink Estetetix va adăuga definiție, echilibru și simetrie bărbiei folosind materiale de umplutură dermice de lungă durată pentru o mărire nehirurgicală a bărbiei. Fillerul dermic, format din acid hialuronic este injectat sub pielea bărbiei pentru a adăuga volum și formă.

Întărirea bărbiei poate juca, în mod interesant, un rol și în întinerirea și prevenirea îmbătrânirii premature a feței inferioare, deoarece suportul suplimentar creat în timpul unei măriri a bărbiei previne umbrele care s-ar forma în jurul părților laterale ale gurii, uneori cunoscute sub numele de linii de marionetă. Cu alte cuvinte, greutatea obrazului este mai bine susținută în fața inferioară de o bărbie mai definită.

Tratamente Preț (lei) Plata în rate
Remodelare Bărbie – 1 ML Acid Hialuronic 1300 2 luni (700 lei prima rată)

Acidul hialuronic a fost conceput special pentru volumizare și a demonstrat eficacitate în restabilirea deficitului de volum legat de vârstă pe fața mediană.

Zona bărbiei este o regiune facială în care ridicarea și proiecția sunt aspecte importante ale remodelării. Forma și proiecția bărbiei contribuie la o față bine echilibrată și armonioasă. Atât pentru bărbați, cât și pentru femei, o proiecție bună a bărbiei și o linie tânără a maxilarului sunt considerate standardele de frumusețe și pot influența bunăstarea psihosocială a unui individ. Deși elementele congenitale sunt factorul predominant în estetica bărbiei, îmbătrânirea poate duce la resorbția osoasă și poate produce lăsări, precum și laxitate în zona bărbiei.

Remodelarea bărbiei cu acid hialuronic a fost dezvoltată pentru a oferi o metodă sigură, minim invazivă, de restabilire a volumului facial, care este, de asemenea, reversibilă de hialuronidază în caz de evenimente adverse care necesită tratament.

Exemplu: Înainte de procedură

Analiza facială avansată

Înainte de procedură, au fost marcate mai întâi trei linii verticale (a, b și c). Două linii orizontale (e și f) au fost făcute separat după atingerea marginilor superioare și inferioare ale mandibulei. Intersecțiile celor trei linii verticale și a celor două linii orizontale au fost folosite ca puncte de intrare (adică 1, 2, 3, 4, 5 și 6).

Ulterior, zonele laterale semi-circulare extinse în mod natural au fost localizate în timp ce ciupeau țesutul moale al comisurii mediale cu degetul mare și arătătorul. Un contur de culoare neagră a fost realizat pentru mărirea bărbiei.

Depresia labiomentală a fost marcată, iar punctele sale de intrare au fost numerele 7 și 8.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE ȘI RĂSPUNSURI

Ce este umplutura dermică și cum funcționează?

Umplutura dermică este un gel fabricat din acid hialuronic – o substanță care apare în mod natural în piele. Pentru a remodela bărbia, este injectat sub suprafață pielii pentru a înfunda țesutul înconjurător.

Când voi vedea efectele procedurii de remodelare a bărbiei?

Pe loc! Lăsă doar puțin timp să treacă pentru roșeață și posibile vânătăi în jurul locurilor injectate.

Cât va dura noua formă a bărbiei?

Rezultatele folosind Juvederm Voluma pot dura până la 18 luni. Reține totuși că stilul tău de viață și tipul de piele vor avea un efect asupra duratei rezultatului.

Am nevoie de o consultație inițială înainte de un tratament de umplere dermică?

Esteticienii noștri îți vor oferi întotdeauna o consultație înainte de tratament, dar de obicei poți avea tratamentul în aceeași întâlnire.

De câte injecții voi avea nevoie?

4-6 injecții ar fi un indicator bun, dar acesta diferă de la persoană la persoană.

Cât timp va dura tratamentul cu umpluturi dermice?

Procedura în sine poate fi finalizată în 15-30 de minute, dar noii pacienți vor necesita o programare de 45 de minute.

Sunt umpluturile dermice sigure?

Da. Doar 1 din 20.000 de tratamente duc la o reacție alergică. Deși umpluturile dermice pot fi inversate folosind o altă injecție, această cerință este extrem de rară.

Experiență plăcută alături de voi, multe cuvinte de laudă! Personal atent la nevoile pacienților, răsfăț de nota 10, aparatură de ultimă generație și cunoștințe variate, profesionalism și multă implicare. Felicitări! Recomand cu încredere Medlink Center!

Mihaela Ostroveanu

Atmosferă destinsă și relaxată, personal foarte amabil și atent, iar aparatura în cadrul serviciilor de estetică de ultimă generație, am avut parte de îmbunătățiri vizibile încă de la prima ședință. Recomand cu drag.

Andreea Ciontu

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.