fbpx

Tratament anti-îmbătrânire pentru liniile gâtului

Pielea gâtului este delicată și predispusă la riduri și piele slabă pe măsură ce îmbătrânim. Este dificil să inversăm îmbătrânirea, dar esteticienii Medlink Estetix te pot ajuta cu tratamentul pentru liniile gâtului

Disponibilitate

Luni – Vineri: 8:00 – 20:00

Weekend: 10:00 – 18:00

Contactează-ne

0770 982 559

Apelează-ne cu încredere. Suntem mereu alături de tine.

Vizitează-ne

Ne găseți în Craiova

Str. Adrian Păunescu, nr 20

De ce să alegi tratamentul pentru liniile gâtului?

Pielea gâtului este foarte delicată și, prin urmare, semnele îmbătrânirii sunt mai vizibile. Acestea includ:

  • Linii și riduri
  • Piele lăsată, agățată
  • Lipsa definiției și a formei
Analiza facială avansată

Tratamentul liniilor gâtului este ideal pentru pacienții care simt că pielea gâtului pare veche – slabă și ridată.

Prin injecții realizate inteligent, aceste probleme pot fi adesea ajutate de profesioniștii din Medlink Estetix.

Cum funcționează tratamentul pentru liniile gâtului?

TRATAMENT ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE

În funcție de natura și cauza liniilor gâtului, medicii noștri pot utiliza o varietate de abordări de tratament. Unele tehnici sunt destinate netezirii liniilor și strângerii pielii lăsate, în timp ce altele lucrează pentru a umple volumul pierdut, ridicând strategic pielea lăsată pentru un aspect mai tânăr.

Primul pas este să faci o consultație cu unul din medicii noștri, care îți va evalua pe deplin nevoile înainte de a recomanda cea mai potrivită soluție. Aceștia îți vor explica toate riscurile și beneficiile, precum și costul, astfel încât să poți lua cea mai potrivită decizie. Dacă consideră că tratamentul nu este în interesul tău, îți vor explica de ce și îți vor oferi sfaturi cu privire la ce altceva ai putea lua în considerare.

Tratamente Preț (lei) Plata în rate
Riduri Gât – 1 ML Acid Hialuronic 1300 2 luni (700 lei prima rată)
Riduri Gât – Botox – 1 zonă 1000 2 luni (600 lei prima rată)

Cum tratăm liniile gâtului?

„Gâtul de curcan” sau pielea lăsată și încrețită de sub bărbie ne poate face să arătăm mai în vârstă decât suntem sau dorim să apărem. Majoritatea dintre noi avem mare grijă să ne asigurăm că pielea de pe față rămâne tânără și fresh. Dar ce zici de gât și decolteu? Ne luăm timp să ne îngrijim de această parte a apariției noastre pe măsură ce îmbătrânim? Există soluții puternice nechirurgicale care să ne ajute cu aceste preocupări.

» Pierderea volumului

Produse precum Juvederm și Restylane pot ridica zona obrazului prin restabilirea volumului feței. Odată cu înaintarea în vârstă, această zonă poate pierde pernele de grăsime, lucru care va cauza căderea pielii. O ridicare nechirurgicală a acestei zone va restabili volumul pierdut în timp ce ridică subtil pielea liberă pentru a oferi o linie a maxilarului mai definită.

Acolo unde umpluturile dermice completeaeză zona, neuromodulatorii cosmetici strâng zona. Botox, Dysport și Xeomin pot strânge mușchii de-a lungul liniei maxilarului, strângând pielea gâtului. Botoxul injectat în cele două benzi de mușchi care trec de la baza gâtului până la maxilar are ca rezultat o piele mai strânsă asupra acestor mușchi.

» Linii orizontale ale gâtului

Deși se pare că ne concentrăm pe liniile frunții și laba gâștii pentru a îmbunătăți frumusețea feței, acele decolteuri neplăcute ne pot provoca și unele alarme. Mulți dintre pacienții noștri vin la noi în căutarea unei soluții nechirurgicale pentru a recâștiga un gât elegant și neted. Acest semn revelator al îmbătrânirii începe să se formeze pe măsură ce pielea începe să piardă elasticitatea și structura odată cu pierderea regenerării colagenului.

Când ridurile rezultă din pielea lăsată, umpluturile dermice funcționează bine pentru a le umple. Când mușchii de sub piele continuă să se flexeze, provocând pielea de deasupra lor să se încrețească, acești mușchi trebuie să fie îmblânziti. Încă o dată, neuromodulatorii cosmetici precum Botox liniștesc mușchii, astfel încât pielea să nu fie încrețită în mod repetat.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE ȘI RĂSPUNSURI

Ce anume mi-a cauzat liniile gâtului?

Procesul de îmbătrânire înseamnă că pierdem elasticitatea pielii, astfel încât pielea începe își piardă din aspectul tânăr. Acest lucru se observă mai ales în cazul în care pielea este subțire și delicată, cum ar fi pe gât.

Cât durează procedura?

Acest lucru depinde de ce tratament sau combinație dorești, precum și de gradul de corectare necesar. Injecțiile în sine sunt destul de rapide, dar esteticienii noștri petrec mult timp discutând în prealabil tratamentul în timpul consultului, pentru a se asigura că înțeleg pe deplin ceea ce încerci să realizați și să îți ofere cele mai bune sfaturi posibile.

Ce substanțe de umplere cutanate utilizați?

Profesioniștii din domeniul estetic al Medlink Estetix îți pot oferi o gamă de produse de umplutură dermice de top pe piață, dacă ai o preferință anume. Cu toate acestea, produsul nostru recomandat pentru cele mai bune rezultate este Juvederm.

Rezultatele sunt permanente?

Nu, niciunul dintre tratamentele completate de profesioniștii din domeniul estetic al Medlink Estetix nu este permanent.

Tratamentele de umplere cutanate (în funcție de produsul pe care îl alegeți) vor dura oriunde între 6-18 luni.

Tratamentele BOTOX® vor dura până la 4 luni.

Îți recomandăm o revizuire periodică pentru a menține rezultatele tratamentului ales.

Când rezultatele vor dispărea, ridurile mele vor fi mai rele decât erau înainte?

Nu. Pielea ta va reveni la starea normală, netratată.

Experiență plăcută alături de voi, multe cuvinte de laudă! Personal atent la nevoile pacienților, răsfăț de nota 10, aparatură de ultimă generație și cunoștințe variate, profesionalism și multă implicare. Felicitări! Recomand cu încredere Medlink Center!

Mihaela Ostroveanu

Atmosferă destinsă și relaxată, personal foarte amabil și atent, iar aparatura în cadrul serviciilor de estetică de ultimă generație, am avut parte de îmbunătățiri vizibile încă de la prima ședință. Recomand cu drag.

Andreea Ciontu

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.