fbpx

Ridurile Laba Gâștii

Ochii sunt o caracteristică importantă a feței care poate fi diminuată de liniile fine și ridurile cunoscute sub numele de laba gâștii. Din fericire, profesioniștii din domeniul estetic al Medlink Estetix sunt cu toții foarte pregătiți pentru a reda tinerețea ochilor tăi.

Disponibilitate

Luni – Vineri: 8:00 – 20:00

Weekend: 10:00 – 18:00

Contactează-ne

0770 982 559

Apelează-ne cu încredere. Suntem mereu alături de tine.

Vizitează-ne

Ne găseți în Craiova

Str. Adrian Păunescu, nr 20

Ce sunt ridurile laba gâștii?

Atunci când privim lumea din jurul nostru, ne folosim atât de mult ochii pentru a forma tot felul de expresii. De-a lungul timpului, mișcări precum râsul și zâmbetul determină formarea de linii și cute la colțurile ochilor. Din cauza formei acestor riduri, ne referim în mod obișnuit la ele ca „laba gâștii”.

În zilele noastre tinere, ridurile care se formează pe părțile laterale ale ochilor dispar când ne relaxăm ochii și fața, dar pe măsură ce îmbătrânim, aceste linii încep să apară chiar și atunci când fața noastră este relaxată și odihnită. Acesta este momentul în care începem să ne arătăm vârsta și anii de muncă grea și stres în jurul ochilor.

Tratamentul pentru Laba Gâștii este realizat folosind injecții anti-îmbătrânire și ne permite să redăm un aspect mai tineresc și să reducem aspectul liniilor fine și a ridurilor de la colțurile ochilor.

Analiza facială avansată

Cum funcționează?

TRATAMENTE INJECTABILE PENTRU RIDURILE DIN JURUL OCHILOR

Înainte de a lua în considerare orice tratament, organizăm o consultare gratuită cu unul dintre esteticienii noștri experimentați. Aceasta va include o evaluare completă a feței tale și diagnosticarea problemelor cheie. Esteticianul Medlink Estetix va recomanda apoi dacă tratamentul este adecvat și, dacă da, care este pasul următor cel mai potrivit pentru tine.

Există o serie de opțiuni de tratament care pot fi luate în considerare, inclusiv injecții cosmetice. Prezența liniilor și a ridurilor fine la nivelul ochilor poate fi îmbunătățită aproape instantaneu cu câteva injecții mici. Atunci când este tratat de mâna unui profesionist cu experiență în domeniul estetic al Medlink Estetix, efectul este că liniile sunt semnificativ reduse sau vor dispărea complet. Efectul este temporar, dar te poți aștepta ca rezultatele să dureze 3 până la 4 luni înainte de recomandarea tratamentului suplimentar.

Tratamente Preț (lei) Plata în rate
BOTOX – 1 zonă 500
BOTOX – 2 zone 900
BOTOX – 3 zone 1250
Zone: Laba gâștii (ochi), frunte, galbella (între sprâncene)

9 metode de prevenire a ridurilor laba gâștii pentru a nu apela la ajutorul medicului estetician

  1. Limitează expunerea la soare. Poartă protecție solară cu un factor de protecție solară (SPF) de 30 sau mai mult atunci când ești la soare, chiar și pentru perioade scurte de timp.
  2. Mănâncă sănătos. O dietă plină de fructe proaspete, legume, cereale integrale și uleiuri sănătoase poate proteja pielea de daunele cauzate de radicalii liberi.
  3. Exercițiul zilnic face ca sângele să se miște, ceea ce aduce oxigen pe piele.
  4. Poartă ochelari de soare polarizați. Păstrează zona ochilor protejată cu ochelari de soare mari.
  5. Renunță la fumat. Fumatul produce radicali liberi în organism, ceea ce face ca ridurile să apară mai repede.
  6. Nu folosi niciodată paturi de bronzat.
  7. Folosește creme hidratante și creme pentru ochi cu colagen și antioxidanți, cum ar fi vitamina C.

Ridurile tale au apărut în urmă cu mult timp și le mai poți preveni?

Programează-te acum pentru un consult medical. Medicii esteticieni Medlink Estetix au pentru tine tratamentele potrivite.

Cum funcționează Botox?

Botoxul este un tratament relaxant muscular. Este utilizat pentru o varietate de scopuri medicale, inclusiv contracții ale ochilor și transpirații excesive. Injecțiile funcționează prin oprirea semnalelor nervoase de la atingerea mușchilor, astfel încât să nu se contracte la fel de des.

Potrivit experților Medlink Estetix, Botox pentru riduri este de departe cea mai obișnuită utilizare a produsului. Când se utilizează pentru laba gâștii, injecțiile relaxează mușchii din jurul colțurilor ochilor, astfel încât pielea să se netezească. Efectele pot fi deosebit de vizibile atunci când râzi.

Este eficient?

În general, durează aproximativ trei zile pentru ca injecțiile cu Botox să producă rezultate vizibile în jurul ochilor, potrivit experților Medlink Estetix. Mușchii din jurul ochilor pot începe să se relaxeze după câteva zile. Rezultatele durează de obicei trei până la patru luni. Pentru a îți menține netezimea în jurul ochilor, va trebui să te adresezi medicului estetician pentru injecții ulterioare la fiecare câteva luni.

Într-un studiu din 2016 [sursă de încredere] a 1.362 de pacienți care au utilizat Botox pentru laba gâștii, rezultatele au durat cel puțin patru luni.

Timp de recuperare

Timpul de recuperare pentru Botox este scurt în comparație cu alte tipuri de proceduri cosmetice. Dacă nu începi să vă confruntați cu efecte secundare în timpul tratamentului cu botox pentru ridurile laba gâștii, poți merge acasă imediat după ce acesta a fost finalizat.

Recuperarea la domiciliu este, de asemenea, simplă. Poți purta machiaj și îți poți spăla fața în aceeași zi. Poți chiar să te întorci la muncă. Totuși, asigură-te că nu îți freci pielea din jurul ochilor. Acest lucru poate face ca Botoxul injectat să se îndepărteze de zona tratată.

Rezultate naturale

Un rezultat natural – acesta este ceea ce îți promitem! Fețele înghețate găsite în mass-media și toate revistele nu reflectă clientela noastră. Medicii esteticieni de la Clinica Medlink Estetix acordă o atenție deosebită tuturor dorințelor și posibilităților tale înainte de a oferi o opinie personalizată care să se potrivească cu caracteristicile naturale ale chipului tău. Preferăm să tratăm o singură zonă cu Botox pentru a îți permite să te obișnuiești cu efectul, înainte ca noi – dacă dorești – să tratăm mai multe zone. „Mai puțin este mai mult”; aceasta este filozofia noastră.

Înainte și după tratament

TRATAMENTE INJECTABILE PENTRU RIDURILE DIN JURUL OCHILOR

Înainte de tratament
Nu este necesară anestezie atunci când urmezi un tratament pentru laba gâștii cu toxină botulinică. Înainte ca medicul să injecteze materialul de umplutură, ți se va cere să zâmbești pentru a îți face ridurile evidente. După aceasta, locurile de injectare pot fi marcate.

După tratament
Te sfătuim să nu faci niciun exercițiu în ziua tratamentului – nici yoga – și să îți flexezi în mod regulat zona ce urmează să fie tratată. Îți recomandăm să nu stai întinsă în pat timp de două ore după tratament.

Timp de recuperare
Un tratament cu toxină botulinică rareori prezintă semne de ajustare. Deci, această procedură merită pe bună dreptate reputația sa de tratament de succes, cu timp zero de recuperare.

Durata efectului
După primele tratamente, rezultatele ar trebui să rămână vizibile timp de trei până la patru luni. Dacă în timp alegi să faci acest tratament mai frecvent, rezultatele ar putea rămâne în medie cinci luni. Acest lucru variază de la persoană la persoană.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE ȘI RĂSPUNSURI

Ce este BOTOX® și cum funcționează pentru laba gâștii?

BOTOX® relaxează temporar mușchiul care determină cutele unei zone a pielii. Ca rezultat al injectării mușchilor de pe lateralul ochilor, liniile fine și ridurile cunoscute sub numele de laba gâștii sunt reduse sau dispar cu totul.

BOTOX® poate fi utilizat și pentru ridicarea sprâncenelor și îmbunătățirea altor zone asimetrice sau inestetice de pe față.

Am nevoie de o consultație inițială înainte de tratamentul laba gâștii BOTOX®?

Da, acesta este chiar primul pas. Folosim consultația pentru a înțelege ce dorești să obții și pentru a explica modul în care te putem ajuta să reduci liniile din jurul ochilor.

Esteticianul nostru îți va evalua pe deplin fața și va discuta preocupările pe care le ai. Dacă este de acord că tratamentul este adecvat, atunci va explica opțiunile de tratament.

Poți obține, de obicei, tratamentul injectabil imediat după consultul medical, dar nu există nicio presiune pentru a face acest lucru, cu excepția cazului în care ești pe deplin pregătită și medicul este de acord.

Care sunt opțiunile de tratament?

Depinde de circumstanțele tale individuale. In termeni generali:

  • BOTOX® este utilizat pentru a netezi ridurile din jumătatea superioară a feței (de exemplu, laba gâștii).
  • Fillerele umplu zonele cu volum pierdut, cum ar fi liniile dintre nas și gură sau pentru a mări buzele.
Ce zone poate trata BOTOX® în general?

Pe lângă tratarea ridurilor de pe părțile laterale ale ochilor, este foarte frecvent ca BOTOX® să fie utilizat în alte zone ale feței superioare. În cea mai mare parte, jumătatea superioară a feței este locul în care ridurile sunt adâncite prin zâmbet și încruntare.

Din fericire, BOTOX® este extrem de eficient în corectarea laba gâștii, a liniilor frunții ca rezultat al încruntării, precum și în tratarea liniilor verticale ale gâtului, a canelurilor deasupra buzei superioare și a zâmbetelor gingivale.

Cât de repede voi vedea rezultatele BOTOX® pentru laba gâștii?

Rezultatele inițiale vor apărea în termen de 2-5 zile și vor continua să se îmbunătățească până la 14 zile, când rezultatele vor atinge maximul.

La Medlink Estetix, vă contactăm la 14 zile după tratament pentru a stabili dacă ai nevoie de o injecție extra de reîncărcare. Dacă este necesar, te vom rezerva ori de câte ori ești liberă pentru o monitorizare.

Cât durează BOTOX®?

De obicei 3-4 luni. În unele cazuri, 6 luni.

Tratamentul pe părțile laterale a ochilor doare?

Nu. Medlink Estetix folosește cele mai mici ace de pe piață, astfel că puțini clienți au simțit disconfort ușor în jurul ochilor. De asemenea, spre deosebire de alți operatori, medicii noștri sunt instruiți să folosească o mulțime de ace proaspete per client, astfel încât vânătăile și orice durere sunt reduse la minimum.

Dacă preferi, se poate aplica gheață sau cremă anestezică locală pentru a minimiza senzația.

De câte injecții voi avea nevoie?

4-6 injecții pe fiecare parte a ochiului.

Cât durează să tratez laba gâștii?

De obicei, este nevoie de 10 minute – dar pacienții noi necesită, în general, o programare de 45 de minute. Acest lucru ne permite mai mult timp să te cunoaștem și să înțelegem ce ai dori să schimbi în legătură cu aspectul tău.

Experiență plăcută alături de voi, multe cuvinte de laudă! Personal atent la nevoile pacienților, răsfăț de nota 10, aparatură de ultimă generație și cunoștințe variate, profesionalism și multă implicare. Felicitări! Recomand cu încredere Medlink Center!

Mihaela Ostroveanu

Atmosferă destinsă și relaxată, personal foarte amabil și atent, iar aparatura în cadrul serviciilor de estetică de ultimă generație, am avut parte de îmbunătățiri vizibile încă de la prima ședință. Recomand cu drag.

Andreea Ciontu

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.