fbpx

Injecții AQUALYX pentru arderea grăsimilor

Aqualyx pentru arderea grăsimilor este un tratament injectabil conceput pentru a viza depunerile de grăsime localizate, descompunând celulele adipoase pentru un profil mai fin și mai subțire.

Disponibilitate

Luni – Vineri: 8:00 – 20:00

Weekend: 10:00 – 18:00

Contactează-ne

0770 982 559

Apelează-ne cu încredere. Suntem mereu alături de tine.

Vizitează-ne

Ne găseți în Craiova

Str. Adrian Păunescu, nr 20

De ce să alegi tratamentul AQUALYX?

AQUALYX este un tratament injectabil care dizolvă simplu și în siguranță zonele vizate de grăsime excesivă, dizolvând literalmente celulele adipoase.

Uneori dieta și exercițiile fizice nu sunt suficiente pentru a produce forma și profilul dorit, iar unele zone pot fi lăsate în urmă, fiind deosebit de încăpățânate și greu de schimbat. Aici intervin injecțiile AQUALYX, deoarece pot fi utilizate pentru a viza și descompune acumularea de celule grase.

Odată administrate, celulele adipoase sunt descompuse și expulzate de funcțiile normale ale corpului, lăsând o siluetă mai subțire.

AQUALYX poate fi utilizat oriunde se acumulează celule adipoase pe față sau pe gât. Zonele populare de tratament sunt: bărbia dublă, maxilar, gât, obraji.

arderea grăsimilor AQUALYX

Cum funcționează?

ȘTIINȚA DIN SPATEELE AQUALYX

AQUALYX conține acid desoxicolan. Acesta este un acid biliar secundar care este deja produs în organism de către ficat, unde ajută la descompunerea grăsimilor.

Inventatorul AQUALYX, profesorul Pasquale Motolese, a valorificat efectele de dizolvare a grăsimilor acestui acid într-o variantă fabricată sintetic.

Acidul din AQUALYX se fixează pe pereții celulelor grase și îi descompune, eliberând acidul gras din interior.

Procesele naturale ale organismului metabolizează și expulzează celulele adipoase, lăsând un profil mai neted / mai subțire.

Tratamente Preț (lei) Plata în rate
1 sesiune Aqualyx 550
Numărul de sesiuni depinde în funcție de cantitatea de grăsime ce trebuie topită. În general, 3-4 sesiuni sunt îndeajuns pentru a mulțumi orice pacient.

Injecții AQUALYX pentru arderea grăsimilor

Fie că ai un exces de grăsime în jurul bărbiei sau pe corp, injecțiile cu dizolvare a grăsimilor AQUALYX vor reduce aspectul gras, fără a fi nevoie de o intervenție chirurgicală.

arderea grăsimilor aqualyxTIMPUL PROCEDURII
30-60 de minute
REZULTATE
4 săptămâni
RECUPERARE COMPLETĂ
Imediat

DURATĂ REZULTATE
Până la 2 ani

RISCURI
Inițial vânătăi ușoare
ANESTEZIC
Cremă anestezică

Acest tratament permanent pentru arderea grăsimilor elimină țesutul gras în zonele în care nici o cantitate de exerciții fizice sau o dietă sănătoasă nu par să aibă efect.

Nu trebuie să ți se administreze injecții Aqualyx dacă:

 • 🗸 alăptezi
 • 🗸 ai incapacitatea de a produce grăsime (lipodistrofie)
 • 🗸 ești însărcinată
 • 🗸 ai boli de piele sau infecții
 • 🗸 ai condiții care afectează procesarea grăsimilor din corpul tău

Cum este AQUALYX în comparație cu Kybella?

Kybella este un medicament aprobat de FDA, pe care medicii îl pot injecta pentru arderea grăsimilor de sub bărbie (cunoscută și sub denumirea de grăsime submentală). Injecțiile servesc ca alternativă la opțiuni chirurgicale mai invazive, cum ar fi:

 • liposucție
 • excizie de grăsime
 • reconstrucția gâtului

Kybella este fabricat din deoxicolat de sodiu, un compus care distruge celulele adipoase. Corpul îl transformă în acid deoxicolic. Acest compus este un acid biliar, pe care organismul îl folosește pentru a sparge membrana celulară din grăsimi și le determină să moară. Acest compus este ușor diferit de Aqualyx, care este un derivat al acidului deoxicolic.

La fel ca Aqualyx, medicii injectează Kybella pentru a trata bărbia dublă. Ei administrează Kybella în injecții subcutanate (chiar sub piele), administrate de obicei la fiecare 4 săptămâni până când o persoană atinge efectele dorite.

Efectele secundare ale Kybella includ vânătăi, amorțeli și umflături. Selectarea pacientului este importantă. O persoană trebuie să aibă o elasticitate bună a pielii și o greutate corporală stabilă.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE ȘI RĂSPUNSURI

De ce nu pot scăpa de grăsimi cu dieta sau exercițiile fizice?

Corpul uman este conceput pentru a depozita în mod natural grăsimea subcutanată pentru a avea depozite suplimentare de energie atunci când este nevoie. Fiecare corp distribuie grăsimea subcutanată printr-un model determinat genetic și, din păcate, acest lucru nu este întotdeauna conform cu ceea ce ne-am dori să vedem.

În aproape toate cazurile, această distribuție naturală a depozitelor de grăsimi nu poate fi remediată prin dietă sau exerciții fizice.

Câte tratamente este nevoie pentru a dizolva complet grăsimea?

Acest lucru depinde de individ, precum și de zona tratată. Doar o sesiune va face diferența, dar în general între 2-6 tratamente vor fi recomandate pentru rezultate complete.

Când voi vedea rezultatele?

Rezultatele nu sunt instantanee, deoarece organismul durează puțin timp pentru a expulza celulele adipoase. Ar trebui să observați că efectul complet se dezvoltă între 4-8 săptămâni.

Tratamentul este dureros?

AQUALYX poate fi inconfortabil mai ales în cazul în care sunt tratate suprafețe mai mari. Cu toate acestea, vom amorți zonele înainte de injectare, ceea ce reduce semnificativ orice potențial disconfort.

La ce efecte secundare m-aș putea aștepta?

În primele 2 zile după tratament, poți dezvolta unele vânătăi și / sau umflături minore ale zonei tratate. Este posibil să ai senzații de mâncărime și arsură, senzații de presiune și dureri minore.

Acest lucru se datorează reacției inflamatorii pe care AQUALYX o declanșează în celulele adipoase. Medicul estetician Medlink va explica acest lucru pe deplin și, de asemenea, va discuta orice alte preocupări pe baza istoricului tău medical în cadrul consultației înainte de tratament.

Aceste reacții adverse sunt, în general, destul de ușor de gestionat și de scurtă durată, dar pacienții sunt încurajați să ia legătura în caz de nelămuriri.

Rezultatele sunt permanente?

Știința ne spune că odată distruse, acele celule adipoase nu vor mai reveni sau vor fi reamenajate. Cu toate acestea, este important să respectați sfaturile de stil de viață sensibile, adică dieta sănătoasă și exerciții fizice regulate. Aceasta pentru ca celulele adipoase rămase să nu crească în dimensiune.

Câte tratamente s-au făcut?

De la lansarea produsului în 2009, peste 2.000.000 de flacoane de AQUALYX au fost vândute către practicieni care tratează pacienți din întreaga Europă.

Această cifră crește tot timpul, pe măsură ce practicienii și pacienții își dau seama de beneficiile tratamentului.

Cui nu este potrivit acest tratament?

AQUALYX nu este un tratament adecvat în timpul sarcinii sau alăptării.

De asemenea, este inadecvat pentru pacienții cu diabet zaharat, alergii la oricare dintre componentele produsului, inclusiv reacții anafilactice și / sau alergii severe, boli autoimune, boli acute sau cronice ale pielii în zona afectată și alte boli organice severe.

Majoritatea pacienților se dovedesc a fi adecvați pentru tratament.

Din ce este format AQUALYX?

AQUALYX este o soluție hidratată, microgelatinoasă. Ingredientul activ este acidul desoxicol, un acid biliar secundar, care apare în mod natural în corpul uman, unde funcția sa este de a ajuta digestia grăsimilor.

AQUALYX este acoperit cu galactoză și livrat cu 2 compuși hidroxil adiționali pentru o eficacitate sporită.

Ce sfaturi de îngrijire ulterioară trebuie să știu?

După un tratament cu AQUALYX:

 • Evită căldura directă (saună, soare etc.) sau frigul sever
 • Evită administrarea de medicamente antiinflamatoare (Ibuprofen etc.)
 • Evită să te machiezi cel puțin 12 ore
 • Evită exercițiile fizice timp de 4-5 zile

Experiență plăcută alături de voi, multe cuvinte de laudă! Personal atent la nevoile pacienților, răsfăț de nota 10, aparatură de ultimă generație și cunoștințe variate, profesionalism și multă implicare. Felicitări! Recomand cu încredere Medlink Center!

Mihaela Ostroveanu

Atmosferă destinsă și relaxată, personal foarte amabil și atent, iar aparatura în cadrul serviciilor de estetică de ultimă generație, am avut parte de îmbunătățiri vizibile încă de la prima ședință. Recomand cu drag.

Andreea Ciontu

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.