fbpx

Este posibilă corectarea nasului fără intervenție chirurgicală?

Apr 16, 2020 | Dermatologie estetică

Ai un defect în zona nasului? Uneori corectarea nasului este posibilă cu umpluturi injectabile.

Tratamentul de umplere poate da același rezultat ca și operația, dar fără anestezic sau cuțite. Pur și simplu te întorci înapoi la viața socială și de muncă cu cel mult, în cazuri rare, o vânătaie minusculă pe nas. Nici nu trebuie să ai nevoie de un bandaj.

De ce să ai o corecție non-chirurgicală a nasului?

Tratamentele de umplere pe bază de acid hialuronic, o substanță naturală pentru organism, sunt o metodă fabuloasă de corectare a denivelărilor, scoborilor și a altor nereguli pe sau în nas.

Medicii noștri au fost instruiți pentru a corecta denivelările cu ajutorul unor umpluturi injectabile. Efectele se observă imediat și durează aproximativ un an. Foarte puțini oameni știu că urechile și nasul continuă să crească toată viața. Așadar, se poate întâmplă ca vârful nasului să se întindă pe măsură ce îmbătrânești. Cu puțină umplutură pentru corectarea nasului, vârful este ridicat ușor. Astfel cu un gest mic ai parte de rezultate grozave.

Corectarea nasului prin tratament

Înainte de a putea fi tratat, este necesar ca noi să identificăm situația de sănătate. În plus, vom face poze pentru a putea observa rezultatul.

Este important să ajungi cu treizeci de minute înainte ca tratamentul să aibă loc. Acest lucru ne oferă timp pentru a aplica o cremă anestezică. În cele din urmă, ți se va cere să acorzi medicului tău consimțământul pentru tratament. Procedura în sine durează doar câteva minute. Procedura se efectuează folosind un ac subțire sau o canulă.

  • Pregătire: vino cu 30 de minute înainte de tratament
  • Anestezic: da, cremă
  • Durata: 10 minute
  • Durere (0-10): 3
  • Produs: Acid hialuronic
  • Siguranță: Extrem de sigur
  • Durata rezultatului +/- 12 luni

Rezultat natural

În timpul unei corecții a nasului pe umplutură, o cantitate mică de umplutură va fi injectată în zonele în care nasul este mai puțin drept. Nu trebuie să îți faci griji că nasul tău va deveni mai mare. Folosim umpluturi cu acid hialuronic pentru acest tip de tratament, care asigură un rezultat natural. Un alt avantaj al materialelor de umplere cu acid hialuronic este faptul că acestea pot fi dizolvate activ. Aceasta garantează o procedură adaptată contururilor naturale ale feței tale.

Înainte și după tratamentul de corectarea nasului

Înainte de tratament

Te rugăm să fii prezent cu o jumătate de oră înainte de tratament, pentru a putea aplica crema anestezică.

Pentru a preveni vânătăile: sfatul nostru este să renunți la orice medicament cum ar fi Aspirina, Naproxen sau Ibuprofen, timp de cinci zile înainte de tratament – dacă este necesar, consultă medicul de familie.

Te rugăm să nu consumi alcool timp de 48 de ore până la tratament. De asemenea, ar trebui să renunți la aportul de vitamine, ulei de pește sau suplimente alimentare timp de cinci zile înainte de tratament.

După tratament

Medicii noștri te sfătuiesc să te ferești de soare în prima săptămână post-tratament și să nu folosești sauna sau salonul de bronzare. Îți recomandăm să nu te supui unui tratament cu laser sau a oricărui alt tip de tratament facial pentru primele două săptămâni după procedură. Nu este permis machiajul în zona tratată pentru primele ore post-tratament.