Alegerea de augmentare buze este una personală și pe care o vei discuta desigur, în cabinetul medicului estetician. Sunt însă și avantaje, atunci când alegi să mergi la o clinică specializată, precum MedLink Center.

În primul rând vei avea alături de tine o suită de specialiști, atât în medicină primară, cât și medici dermatologi și esteticieni care te vor susține și te vor ghida pe tot parcursul acestei intervenții.

Atunci când vorbim despre augmentare buze știm clar că vorbim despre un filler dermal cu acid hialuronic. La nivelul feței și al buzelor, un filler dermal are capacitatea de a umple și de a reda forma, aspectul plăcut și conturul zonei alese. Sigur, conturul atunci când vorbim despre buze injectate și umplere și rejuvenare dacă vorbim despre riduri.

De asemenea, trebuie să știm că orice tip de filler dermal, fie că îl alegem pentru augmentare buze, fie pentru umplerea ridurilor, nu este un filler permanent. Acidul hialuronic este o substanță proprie nouă, pe care corpul are tendința să o asimileze. Așadar, un filler dermal necesită o procedură de întreținere.

Atunci când avem buze injectate rezultatul poate dura inclusiv un an de zile. Însă depinde de cum te îngrijești și de genetica moștenită. La unele persoane acidul hialuronic se absoarbe rapid, la altele, totul se asimilează mai lent.

Alegerea de augmentare buze

Chiar dacă avem opțiunea de a dizolva acidul hialuronic în cazul în care tu ești nemulțumită cu rezultatul, înainte de a face alegerea de augmentare buze, ar fi bine să te fi gândit la acest lucru de mai multă vreme. Lucru care suntem siguri că se întâmplă în majoritatea cazurilor.

Procedura de buze injectate este una ușoară, însă trebuie făcută de un medic specialist, nu la un salon de înfrumusețare.

Atunci când mergi la consult ar fi bine să mergi la o clinică unde știi că vei lucra cu medici. Iată câteva întrebări pe care ar trebui să le pui atunci când ai ajuns acolo:

  • Nu te sfii să ceri informații despre calificarea medicilor care îți vor face respectiva augmentare buze.
  • Întreabă despre fillerul dermal folosit, însă în cele mai multe cazuri, medicul ar trebui să te informeze.
  • Întreabă despre tratament, recuperare și cere toate informațiile posibile.
  • Întreabă despre mărire buze promoții.

La MedLink Center de exemplu oferim mereu clientelor noastre posibilitatea de a încerca epilarea definitivă gratuit, avem promoții la aproape toate invervențiile, fie că vorbim despre dermatologie estetică sau despre medicină. Astfel, ar trebui să urmărești pagina noastră de facebook pentru a fi informată.

Cum faci alegerea de augmentare buze corectă?

Primul pas este să îți faci o primă consultație. De cele mai multe ori aceea va fi gratuită și tu vei fi informată despre tot ce ar trebui să știi despre buze injectate. Medicul va discuta cu tine despre motivele pentru care ai ales augmentare buze și despre ceea ce îți dorești mai exact. Mai mult decât atât, veți hotărâ împreună dacă procedeul de buze injectate va fi unul treptat. Adică pe durata mai multor ședințe.

Depinde foarte mult de situația ta, de motivul pentru care îți dorești această augmentare buze. Fie că există o asimetrie, buze subțiri sau un zâmbet mult prea șters. La MedLink Center vei primi informațiile necesare pentru ca tu să iei cea mai bună decizie legate de buze injectate.

Vei fi informată de mărire buze promoții, astfel vei avea avantajul unui tratament adecvat care să se muleze nevoilor tale. Întotdeauna ar fi bine să întrebi de mărire buze promoții.

Ce se întâmplă în timpul procedurii de augmentare buze?

Adesea este folosit un anestezic local, pentru ca tu să te simți cât se poate de confortabil. Mai ales dacă este prima ședință de augmentare buze. Injecțiile cu acid hialuronic sunt făcute în zone atent alese în funcție de ceea ce îți dorești tu. Medicul îți va explica fiecare pas.

Totul ar trebui să dureze între 20 și 30 de minute, însă poate fi și puțin. Depinde de procedura de augmentare buze și de situație. Dacă spre exemplu este vorba de o asimetrie și se injectează numai buza de sus, atunci intervenția de augmentare buze va dura mai puțin.

Ce se întâmplă după procedura de augmentare buze?

Zona buzelor va fi mai iritată, puțin umflată și dureroasă. Însă toate aceste mici dificultăți vor dispărea în primele trei zile, maxim.

Medicul îți va da desigur foarte multe sfaturi personalizate, în funcție de stilul tău de viață, pentru a te recupera mai repede. Astfel în câteva zile buzele tale vor putea arăta normal, însă mult mai bine decât arătau înainte. Chiar dacă imediat după intervenție diferența se observă cu ochiul liber, există o perioadă de ajustare a corpului cu procedeul de augmentare buze. Cu schimbarea și injectarea.

De asemenea, medicul îți va recomanda când să revii pentru a întreține procedura estetică și pentru a te bucura de buzele tale iar și iar. Tocmai de aceea, odată ales medicul, veți ține legătura. Poți întreba de mărire buze promoții de fiecare dată când revii la cabinet.

Cât costă mărirea de buze?

Fiecare clinică sau cabinet estetic îți va spune prețurile dacă îi contactezi telefonic. În special atunci când discuți cu cineva și expui problema într-un mod personal. În acel caz va înțelege mai ușor și va veni cu o primă recomandare în funcție de nevoile tale.

De asemenea, pentru fiecare clinică, așa cum este MedLink Center, poți verifica prețurile direct pe site. Atât prețurile cât și mărire buze promoții. Pentru că nevoile tale și frumusețea ta este pentru noi o prioritate. De aceea îți oferim mărire buze promoții. Ne dorim să îți permiți bucuria de a arăta așa cum îți dorești.

Ce se întâmplă în zilele de după procedura de mărire buze promoții?

Medicul cu siguranță îți va explica care sunt etapele vindecării. Atunci când există lucruri spontane, care poate intervin în procesul de vindecare, ar fi bine să suni la cabinet pentru informare. Este esențial să ții legătura cu medicul tău. Poți cerceta și te poți informa chiar tu, pe blogul MedLink Center vei găsi astfel de informații desigur. Însă potrivit este să discuți cu medicul estetician despre orice îngrijorare a ta.

De asemenea, sfaturile și soluțiile ar trebui să vină strict de la medicul tău estetician și ele ar trebui urmate. În cazul procedurii de mărire buze promoții vindecarea va fi mai rapidă dacă vei urma indicațiile medicului.