fbpx

Totul de știut despre acid hialuronic pentru cearcăne

Apr 22, 2021 | Dermatologie estetică

Cearcănele te fac să arăți mereu obosită și mai în vărstă decât în realitate? Tratamentul cu acid hialuronic pentru cearcăne este soluția să scapi de acest aspect obosit.

Ai încercat să dormi mai mult, să aplici metode naturiste pentru cearcăne și probabil ai irosit mulți bani pentru cremele anticearcăn. Cu toate acestea, nu ai obținut rezultatele pe care ți le dorești. Motivul pentru acest lucru este faptul că încă nu ai încercat soluția care tratează problema ta estetică din interior, așa cum este în cazul tratamentului cu acid hialuronic pentru cearcăne.

Cearcănele, însoțite de pungile de sub ochi, sunt extrem de inestetice. Ele au un impact major asupra felului în care arăți, făcându-te să arăți mai bătrână de cât ești în realitate și să ai un aspect obosit. Mai mult decât atât, ele atrag atenția de la privirea ta radioasă.

Citește mai jos despre cauzele cearcănelor și tot ce trebuie să știi despre tratamentul cu acid hialuronic pentru cearcăne.

Cuprins: Cauzele cearcănelor | Cu ce te ajută soluția estetică cu acid hialuronic pentru cearcăne? | Când ai nevoie de un tratament cu acid hialuronic pentru cearcăne?

Cauzele cearcănelor

Cearcănele sunt o problemă inestetică atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Deseori, cearcănele sunt însoțite și de pungile de sub ochi care dau un aspect și mai neplăcut ochilor.

În mod eronat, mulți oameni asociază apariția cearcănelor cu înaintarea în vărstă. Cu toate acestea, îmbătrânirea nu este singura cauză a apariției cearcănelor. Astfel, cearcănele sunt o problemă inestetică cu care se poate confrunta oricine, indiferent de vârsta persoanei.

Scapă de aspectul obosit cauzat de cearcăne

Iată ce alte cauze pot duce la apariția cearcănelor:

Lipsa somnului

Oboseala cronică este o principală cauză a apariției cearcănelor. Lipsa somnului face ca pielea ta să devină mai palidă și astfel țesuturile pielii mai închise la culoare și vasele de sânge din zona ochilor devin mai evidente.

Îmbătrânirea

Odată cu trecerea timpului, pielea de sub ochi devine mai subțire  și își pierde din elasticitate. Astfel, vasele de sânge din acea zonă devin vizibile, dând aspectul de cearcăne.

Oboseala ochilor

Prea mult timp petrecut în fața calculatorului sau a televizorului duc la oboseala ochilor ce face vasele de sânge de sub ochi să se lărgească, devenind mai evidente.

Expunerea îndelungată la soare

Expunerea la soare poate duce la o producere în exces a melaninei, un pigment prezent în mod natural în organism care dă culoare pielii noastre. O expunere îndelungată la soare poate duce la pigmentarea excesivă a pielii din jurul ochilor.

Afecțiunile genetice

Afecțiuni genetice precum problemele cu tiroida sunt o altă cauză a apariției cearcănelor.

Cu ce te ajută soluția estetică cu acid hialuronic pentru cearcăne?

Pe lângă pigmentarea pielii tale de sub ochi, cearcănele apar ca o urmare a pierderii volumului din acea zonă a feței tale. Pierderea volumului zonei de sub ochii tăi este exact condiția pe care soluția cu acid hialuronic o tratează.

Acest tratament pentru cearcăne este soluția rapidă și sigură de a scăpa de acele zone de culoare închisă de sub ochii tăi. Acesta conferă volum zonei de sub ochi, eliminând aspectul inestetic de piele obosită.

Mai mult decât atât, această soluție estetică are și un efect ușor asupra decolorării pigmentului maroniu din jurul ochilor. Cu toate acestea, pentru deschiderea culorii pielii cearcănelor, medicii esteticieni Medlink îți pot recomanda o soluție mult mai eficientă.

De ce să alegi un tratament cu acid hialuronic pentru cearcăne?

Principalul motiv pentru care să alegi un tratament cu acid hialuronic pentru cearcăne atunci când te comfrunți cu acest factor inestetic este acela că este o soluție pe termen lung.

Produsele cu efect anticearcăn pe care le aplici în fiecare zi atunci când te machiezi sunt o soluție pentru termen scurt. Ele sunt și costisitoare și în realitate nu te ajută să scapi de pungile de sub ochi, ci doar te ajută să le ascunzi. În schimb, efectele tratamentului cu acid hialuronic pentru cearcăne durează până la 6 luni sau mai mult.

Pe lângă asta, tratamentul cu acid hialuronic pentru cearcăne este o soluție rapidă, sigură și potrivită pentru oricine.

Când ai nevoie de un tratament cu acid hialuronic pentru cearcăne?

Procedura de îndepărtare a cearcânelor este potrivită oricui. Dacă te confrunți cu un aspect obosit din cauza cearcănelor, aceasta este soluția nechirurgicală ideală.

Apelează la o soluție estetică pentru cearcăne:

  • Când vrei să scapi de apectul obosit sau trist cauzat de cearcăne.
  • Când nu mai vrei să petreci minute în șir în fiecare dimineață pentru a îți ascunde cearcănele cu machiaj.
  • Când nu mai vrei să cheltui bani pe soluții care nu îți aduc rezultate.
  • Când vrei o soluție rapidă și pe termen lung.